Search

Ne propustite mistično božićno izdanje odlične plesne predstave \"Room N°7\"

Ne propustite mistično božićno izdanje odlične plesne predstave "Room N°7"

"Room N°7" Christmas Edition


Image: PR

Bogatim adventskim zbivanjima u Zagrebu ovog se prosinca posebnom, Christmas Edition izvedbom, pridružuje i Dance Company &M u suradnji s glumicom Juditom Franković...

"Room N°7" plesni je projekt o kojem smo detaljno pisali ovdje, a o kojem još od proljeća bruji cijela Hrvatska jer gledatelji imaju priliku postati voajerima zbivanja u jednoj sasvim posebnoj motelskoj sobi.

A kroz tu sobu, osim čudnih likova, pijanaca, kukaca, ljudi koji su u nju ušli sa sumnjivim namjerama, parova koji su došli probuditi romantične trenutke ljubavnih iskustava ili čak steći svoja prva, u predblagdansko doba proći će likovi koji će unijeti potpuni kaos zbog kojeg bi baš svaki blagdan, pa tako i Božić, svakome postao prava noćna mora.

Ne propustite mistično božićno izdanje odlične plesne predstave "Room N°7" (фото 1)

Autorice predstave zasad drže u strogoj tajnosti kakve će likove privući Soba br. 7, ali obećaju da božićno drvce poput onoga koje će osvijetliti zidove njihove motelske priče - još nikada nitko nije vidio. Priliku za ostvarivanje svojih voajerskih snova imate već 16. prosinca u 20 sati u Zagrebačkom plesnom centru (Ilica 10). Rezervacije ulaznica: blagajna@zagrebackiplesnicentar.hr. Ulaznice možete kupiti u ZPC-u radnim danom od 16 - 20 sati i sat vremena prije predstave. Više o predstavi saznajte na službenom Facebook eventu ili službenoj stranici. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više