Traži

Nemojte propustiti "Luftanje" na Vidikovcu!

Nemojte propustiti "Luftanje" na Vidikovcu!

Od 14. srpnja do 30. rujna

Urednik: BURO.


Fotografija: Pr

Iako svaki dio godine ima svoje čari, moramo priznati da je ljeto najčarobnije, a posebna čarolija se dešava upravo u najzelenijem srcu Zagreba - Maksimiru. Stoga je pravo vrijeme da krenete u neprocjenjivu ljetnu avanturu uz Luftanje uz Mastercard, filmski i glazbeni program koji će se odvijati tijekom tri ljetna mjeseca na najljepšem proplanku Parka Maksimir - Vidikovcu! Luftanje uz Mastercard je projekt agencije Pepermint kojim se revitalizira Vidikovac kao mjesto društvenog okupljanja Zagrepčana i  gostiju. Glazbenim i filmskim programima Luftanja, Vidikovac i Maksimir ponovno postaju mjesto kulturnih događanja te Vidikovac ponovno dobiva ulogu koju je imao u prošlosti grada.

Nemojte propustiti "Luftanje" na Vidikovcu! (фото 1)

Vidikovac je u zadnjih nekoliko mjeseci postao prvi izbor Zagrepčana, ali i stranih posjetitelja za uživanje u glazbi, zelenilu i dobrom društvu, a nakon odlično prihvaćenog festivala Tko pjeva zlo ne misli, odlučili smo dodatno uljepšati tople zagrebačke večeri. Rezultat svega je Luftanje, program pod kojim se krije niz evenata koji se oslanjaju na filmsku i glazbenu umjetnost. Program se sastoji od nekoliko dijelova, i sigurni smo da će se za svakog pronaći ponešto, a korisnici Mastercardâ kartica imaju priliku uživati u ljetnim užicima s posebnim popustima i pogodnostima baš na Vidikovcu.

Petkom krećemo s programom za tinejdžere, Horor u šumi tijekom kojeg će se na platnu na livadi uz Vidikovac prikazivati kultni hororci poput Strave u ulici brijestova, Isijavanje, Krug i Slagalica strave koji će zasigurno privući one najhrabrije. Subota je rezervirana za glazbene poslastice i kultne filmove, gdje će se nakon nastupa raznih izvođača dešavati projekcije filmskih klasika i glazbenih dokumentaraca poput Briljantina, Ratnika podzemlja, Groznice subotnje večeri, Elvisovog kultnog Comeback speciala iz 1968., Blues Brothersa i mnogih drugih. Nedjelja je dan za odmaranje, stoga smo odlučili dodati još filmskih klasika poput Paklenog šunda, Casina, Velikog Lebowskog, Istrebljivača i Lica s ožiljkom. Luftanje službeno kreće nastupom uvijek rado viđenih Swingersa uz prikazivanje kultnog Briljantina i to ove subote u 19h, a sigurni smo da ćemo među publikom moći izabrati najbolju kokoticu i konjski rep.

Nemojte propustiti "Luftanje" na Vidikovcu! (фото 2)

Samo tjedan kasnije na Vidikovcu nas očekuje DJ Tomo Ricov i legendarni Ratnici podzemlja. Očekuje nas dugo toplo ljeto i glazbene poslastice poput Johnny Cash Tribute Banda uz prikazivanje filma Hod po rubu, Real Deal Brazila i Božjeg grada, Ive Giove Radan i What Happened, Miss Simone? te Nine Saffron & Back is Black Banda i dokumentarca o Amy Winehouse. Šećer na kraju dolazi u kasnoljetnom izdanju Studija 54, legendarnog zagrebačkog programa i naravno, Groznicu subotnje večeri. Zato započnite ovo ljeto na pravi način, dođite do Vidikovca, zabavite se uz odličnu glazbu i zabavu pod ljetnim zvjezdanim nebom uz odličnu ponudu pića te uživajte u dugom toplom ljetu.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više