Search

Nikad bolji glazbeni program 10. Festivala tolerancije

Nikad bolji glazbeni program 10. Festivala tolerancije

Od 9. do 15. travnja 2016.


Image: PR

Besplatne projekcije, predavanja, radionice, izložbe i razni edukacijski sadržaj samo su dio desetog izdanja Festivala tolerancije

Svake godine festival se trudi predstaviti što bolji glazbeni program s namjerom da se privuče što veći broj mlađe publike te da se javnosti predstave i dodatni glazbeni izričaji, poput klezmer glazbe, nastale kao spoj različitih kultura i tradicionalne židovske glazbe, koja uz ritmove jazza stvara ugodan plesni ritam i dobru atmosferu. Osim dugogodišnjih gostovanja vrsnih klezmer bendova, festival se može pohvaliti i kao filmski festival s najkvalitetnijim programom elektroničke glazbe. Do sada je ugostio mnoge renomirane, strane i domaće producente i DJ-eve kao što su: Phon_o, The cloniOUs, Cid Rim, schlachthofbronx, LEFTO, Romare, KU BO/Stereotyp, Ogris Debris, Joyce Muniz, CFSN DJs te mnoge druge.

Jubilarni nastavak festivala proslavit će se s najjačim glazbenim programom do sada, a to su čak tri koncerta i tri klupska programa. Glavni gosti festivala su odlična Flo Real, izvrstan jazz sastav Kompost 3, romski bend Karavan Familia i zagrebački Jewsersi. Program će se održat u kinu Europa, novootvorenom Peperu, terasi Swanky Monkey Gardena, a zatvorit će se već tradicionalnim klupskim programom u klubu Super Super.

Sve informacije pratite ovdje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više