Search

Novi glazbeni program radi kojeg ćete plesati do jutra

Novi glazbeni program radi kojeg ćete plesati do jutra

"Fuck your dreams, this is heaven"


Image: PR

"Fuck your dreams, this is heaven" novi je program koji se odvija u zagrebačkom klubu Masters u režiji Marijana Felvera i Josipa Hubzina Jogardea

Na premijernoj večeri novoga programa, 18. ožujka, ugostili su prijatelja i kolegu i jednog od najperspektivnijih mladih DJ-a na ovim prostorima, Kristijana Molnara iz Beograda. Zagrebačka je publika prepoznala i podržala program, o čemu svjedoči rasprodan i rasplesan klub do ranih jutarnjih sati. U sljedećim izdanjima ovog programa, i dalje možete očekivati kvalitetna gostovanja lokalne, regionalne i internacionalne scene, izvođače čijim su radom Jogarde i Felver inspirirani. Iz tog razloga njihov je sljedeći gost Sandrino, rumunjski Berlinčanin, koji je ponosni vlasnik nagrade za najbolji singl 2015. godine za svoju pjesmu "Acamar" izdanu na hvaljenoj etiketi Innervisions. Innervisions je u vlasništvu najboljeg DJ-a na svijetu (prema izboru Resident Advisora), Dixona, a sama etiketa je danas puno više od same izdavačke kuće jer osim glazbenih, diktira i modne i tehnološke trendove.

Program "Fuck your dreams, this is heaven" u petak 8. travnja na rasporedu je u zagrebačkom Mastersu, dok u subotu 9. travnja isti trojac seli zabavu u Pirovac gdje nastupaju u MS klubu.

Felver
Felver (Stereo studio, Stereotip) kao DJ suvereno vlada zagrebačkom elektronskom, plesnom scenom više od dva desetljeća i svojim radom neprestano je unapređuje. Nedjeljne Stereotip zabave, koje su zajednički osnovali i pokrenuli Dixon i Felver, trenutno slove za najbolje u Zagrebu i regiji. Jogarde (bon ton, Freilauf) je nedavno proslavio 10. godišnjicu svojeg Freilauf programa, kroz čiji je rad zagrebačku elektronsku scenu čvrsto oblikovao. Kada strasti udruži ovakav dvojac, rezultat može biti samo fantastična zabava.

Jogarde

Sve informacije potražite na Facebook eventu Zagreb i Facebook eventu Pirovac.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više