Traži

Novo izdanje omiljenog Hohcajta dolazi na novoj zagrebačkoj lokaciji

Novo izdanje omiljenog Hohcajta dolazi na novoj zagrebačkoj lokaciji

Uz fontatnu pored Lisinskog


Fotografija: PR

Temperature su visoke, asfalt isparava, krpice su kratke... Možda je baš do vrućine, ali nostalgija za ljetnim večerima kad su modom vladali zlatni ringovi, crop majice i baggy pants, a zvučnicima dominirali Snoop, Dr. Dre, Wu-Tang Clan, Fugees, TLC... inspirirala nas je za novi, četvrti hohcajt, u nedjelju 10. lipnja! 

Ovog puta izlazimo van i nedjeljno poslijepodne osvježavamo plesom kraj fontane. Matis Absolute lounge zelena je oaza u neposrednoj blizini dvorane Lisinski i domaćin ovog izdanja koje se vraća zlatnom dobu hip-hop i r'n'b vala. Prepoznatljiv zvuk i hitovi koji su mnogima obilježili teen doba, u rukama su najboljih znalaca. Bizzo i Pips, garda X generacije i sami su obilježili zlatno doba hip-hopa, a ove će nedjelje svojom selekcijom zavrtjeti ploče i prenijeti vibru najboljih izlazaka na plesni podij. 

Modno gledano, dress code je opet u akciji, no 90-e nikad nisu bile više in. Gotovo sve što ima veze s devedesetima ponovno je u modi. Jednom hip hop i r'n'b u ormaru, uvijek u ormaru. To su komadi kojih se ne rješavate. Slip haljina, adidas komad, mrežasto (oh, da, mrežasto!), baggy... Dovoljno je pogledati koji spot Aaliyah i inspirirati se.  

Hohcajt starta od 16:00h i zapravo je idealna prilika za otplesati nedjeljni ručak. Piće dobrodošlice poslužit će Freilauf vinarija. Premijerno donosimo Freilauf Rose, idealan za ljetni tulum na otvorenom. Više informacija na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar