Search

Objavljeni prvi izvođači ovogodišnjeg FOR festivala

Objavljeni prvi izvođači ovogodišnjeg FOR festivala

U prodaji i povoljnija EX YU ulaznica

Image: PR

Kao prvi izvođači najavljeni su Mark Ronson (DJ set), Darkside, Klaxons, Erol Alkan, Factory Floor, Tensnake, Kelela...

Nakon prošlogodišnjeg debitantskog izdanja, FOR festival ponovno poziva na hedonističku proslavu početka ljeta na božanstvenim hvarskim lokacijama uz raznoliki glazbeni i zvjezdani line up. Kao prvi izvođači najavljeni su Mark Ronson (DJ set), Darkside, Klaxons, Erol Alkan, Factory Floor, Tensnake, Kelela, Movement, Bok Bok, Storm Queen (DJ set), Daniel Wang, Tiger & Woods, Maurice Fulton, Ghost Culture, a u tjednima koji slijede ovom popisu dodavat će se još imena.

Objavljeni prvi izvođači ovogodišnjeg FOR festivala (фото 1)

Četverodnevno uživanje svih čula počinje u četvrtak 19. lipnja, no svoju cijenom povoljniju tzv. EX YU ulaznicu možete kupiti već danas. U želji da svojim posjetiteljima omogući što ekskluzivniji provod, kapacitet FOR festivala ograničen je na 2500 posjetitelja stoga topla preporuka glasi - osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.

Prošle godine iskušana formula FOR festivala u optimalnom je omjeru izmiješala fantastičnu glazbu, koncerte i DJ bravure, neposredan kontakt s izvođačima te magiju prvih ljetnih dana na čarobnom Hvaru. Formula za 2014. godinu ostaje ista! Koncerti će se u prvom dijelu večeri odvijati u klubu Veneranda, dok je carpe diem Beach na otočiću Marinkovac rezerviran za noćne i dnevne DJ setove.

Objavljeni prvi izvođači ovogodišnjeg FOR festivala (фото 2)

Četverodnevu ulaznicu za FOR festival po povoljnoj EX YU cijeni moguće je kupiti na stranicama Eventima.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više