Search

Odličan program ovogodišnjeg izdanja Ljeto u MSU!

Odličan program ovogodišnjeg izdanja Ljeto u MSU!

Krovna terasa muzeja


Image: PR

Najbolje od hrvatskog rocka, hvaljeni filmovi sezone, uzbudljiva izložba neoavangardne umjetnosti naći će se u novoj sezoni vrućeg Ljeta u MSU, od 16. lipnja do 23. srpnja na krovnoj terasi muzeja

Već treću godinu Ljeto u MSU donosi sjajan multimedijalni program, vrhunsku glazbu, film i umjetnost - sve na jednom mjestu! Na najljepšem otvorenom prostoru za svirke u Zagrebu Ljeto ove godine počinje 16. lipnja besplatnim koncertom legendarnog poljskog sastav Kormorany. Krov Muzeja suvremene umjetnosti će već subotu nakon, 25. lipnja zagrijati sjajni bend Pavel, a do usijanja će ga 2. srpnja dovesti legendarni Pips, Chips & Videoclips. Bit će tu i uvijek beskompromisni Let 3 koji nastupaju 9. srpnja, a 16. srpnja rezervirajte za nastup splitskih genijalaca iz TBF-a i, na samom kraju, 23. srpnja na krovu će zasvirati neponovljivi Psihomodo Pop.

"Sretni smo i počašćeni što smo ove godine pozvani da budemo dio koncertne priče u MSU. Dobar glas bije te događaje pa se stoga jako veselimo zabijanju TBF-ove zastavice na binu još jednog koncertnog prostora u Zagrebu. Zagrebačkoj publici, koja nas dugi niz godina prima s ljubavlju, jamčimo odličnu zabavu uz svirku do jaja i pozitivan stav! Dobrodošli svi, vidimo se u MSU!" pozivnica je Mladena iz TBF-a. Uz šest koncerata sve od reda sjajnih bendova, Muzej suvremene umjetnosti u svom art-kinu Metropolis, u klimatiziranoj dvorani Gorgona, prikazivat će svake subote, od 18 i 20 sati po jedan film koji ćete pamtiti. Na programu će se naći španjolska humorna drama "Savršen dan", talijanska drama "Mladost", hrvatski "Zvizdan", film "Lijepi dani" te "Vikendi". Inače, Ljeto u MSU uključuje još i posjet uzbudljivoj međunarodnoj izložbi Divlji Zapad. Neoavangarda iz Wroclawa.


Ulaznice za ostale koncerte će se moći kupiti putem sustava Eventim te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Broj ulaznica za koncerte je ograničen, a cijena im iznosi 85 kuna. U slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana. Više informacija pronađite ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više