Search

Odlični Seven that Spells u Tvornici kulture

Odlični Seven that Spells u Tvornici kulture

19. prosinca 2015.


Image: PR

Točno godinu dana nakon rasprodanog koncerta u Velikom pogonu Tvornice kulture psihodelična rock mašina Seven That Spells vraća se na mjesto svog najvećeg zagrebačkog nastupa

Ovogodišnji koncert u subotu,  19. prosinca, proći će u znaku reizdanja albuma "Superautobahn" koji se po prvi put može naći na vinilu. Album je originalno objavljen u kolovozu 2012., a sad ga je na ploči, u limitiranom izdanju od 500 primjeraka, objavio ugledna njemačka izdavačka kuća Sulatron. Svojevrsno zagrijavanje za Tvornicu Seveni su odradili na turneji po Švicarskoj i Njemačkoj nazvanoj "When We Switch Our Amps On The Cities Go Dark". Na ukupno šest datuma, od 13. do 18. studenog, bend je obišao Jenu, Munchen, Luzern, Wurzburg, Berlin i Hannover, a društvo im je pravio jednako bučni rotterdamski trio The Machine.
Grupa i dalje priprema novi materijal koji će biti objavljen tijekom 2016. godine, a na kojem će svirati legendary Blake Fleming, bivši član Mars Volte. Smjer u kojem se kreću dali su nagovijestiti nedavno puštenim kratkim teaserom. Album će nositi naziv "Omega".

U međuvremenu se na YouTubeu pojavio epski 18-minutni video za pjesmu "IO" s posljednjeg albuma "The Death And Resurrection Of Krautrock: IO" koji su za bend složili fanovi iz Srbije. 

Ulaznice u pretprodaji iznose 35 kn, dok će na dan koncerta koštati 50 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• www.entrio.hr

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više