Search

Online radio dodijelio nagrade najslušanijim glazbenicima

Online radio dodijelio nagrade najslušanijim glazbenicima

iHeartRadio odabrao najbolje u ovoj godini


Image: Getty Images

Los Angeles je jučer vrvio poznatim glazbenim gostima koji su se okupili na dodjeli nagrada iHeartRadio - online radija koji u SAD-u uživa nevjerojatnu popularnost

Među gostima bili su Jared Leto, Pharrell Williams, Kendrick Lamar, Rihanna, Shakira i mnogu drugi. Rihanna je bila slavljenica večeri s čak četiri nagrade: Izvođač godine, Pjesma godine, Hip-hop pjesma godine i Najveća vojska obožavatelja. Pharrell Williams je prozvan najvećim inovatorom godine, a to nije ni čudo, otkad je "Happy" pokorila svijet, on naprosto ne silazi s glazbenog trona. Najbolja debitantica je Lorde, koja trenutačno osvaja svijet turnejom i svojim albumom "Pure Heroin".

P.Diddy, Jared Leto

Naravno da su dodjelu dodatno začinili nastupi trenutačno najaktualnijih glazbenika, pa je tako Shakira zapalila pozornicu hitom "Empire", Jared Leto je zajedno s dečkima iz 30 Seconds to Mars oduševio hordu vrištećih obožavateljica, a Pharrell Williams je izveo kompilaciju svojih najvećih hitova. Možda najzanimljiviji nastup bio je ipak onaj Ushera koji nije više toliko aktivan na sceni, a sada je izveo cijelu plesnu točku na novu pjesmu Michaela Jacksona s nadolazećeg albuma.

Rihanna, P.Diddy

Gwen Stefani, Pharrell

Gwen Stefani

Jennifer Lopez, Ryan Seacrest

Shakira

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više