Search

Otvorenje ljetne sezone: We Love Sound vraća se u Zagreb, a mi znamo kako do early bird ulaznica

Otvorenje ljetne sezone: We Love Sound vraća se u Zagreb, a mi znamo kako do early bird ulaznica

Tulum na Velikom jarunskom jezeru bit će najveći do sad

Tekst: BURO.


Image: Promo

Jedno od najljepših događanja pod otvorenim nebom Zagreba ponovo dolazi u domaću metropolu. U subotu, 6. lipnja na Velikom jarunskom jezeru održat će se četvrto izdanje We Love Sound OPEN AIR tuluma kojim se, među ostalim, otvara i zagrebačka ljetna sezona. Osim niza genijalnih DJ-a koji i ove godine dolaze na festival, posjetitelje očekuju i brojni noviteti.

Otvorenje ljetne sezone: We Love Sound vraća se u Zagreb, a mi znamo kako do early bird ulaznica (фото 1)

Dok su i prethodnih godina mnogobrojni posjetitelji imali prilike uživati u nastupima nekih od najvećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe današnjice, poput Setha Troxlera, Loco Dicea, Dyed Soundoroma, Jackmastera, tINI, Fuse kolektiva, Shauna Reevesa, za ovu su godinu organizatori pripremili čak dvostruko više, pa će tako preko 10 imena svjetske elektroničke scene nastupiti u Zagrebu.

Osim programa kakav zagrebačka publika do sada nije imala prilike čuti, organizatori su po prvi puta pripremili i dvije pozornice, jednu posebno namijenjenu za techno fanove.

Za najlojalnije posjetitelje osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po cijeni od samo 79 kn, a organizator je objavio i završnu cijenu ulaznica koja će iznositi 319 kn. Ova aktivacija imat će ograničeni rok, samo 5 dana od prijave, a moći će se ostvariti prijavom na službenoj stranici We Love Sounda.

Otvorenje ljetne sezone: We Love Sound vraća se u Zagreb, a mi znamo kako do early bird ulaznica (фото 2)

Osim što svake godine u hrvatskoj prijestolnici okupe party goste iz cijele Hrvatske, regije a i susjednih europskih zemalja, organizatori We Love Sounda najavili su za ovu godinu iskustvo puno veće od plesa pod zvijezdama i u prirodnom okruženju - razne radionice i umjetničke instalacije koje će posjetiteljima omogućiti cjelodnevni boravak na zagrebačkom jarunskom jezeru.

Dodatne informacije potražite na We Love Sound društvenim mrežama - Instagramu i Facebooku.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više