Search

Ovaj vikend dogodit će se odličan subotnji poslijepodnevni tulum u gradu

Ovaj vikend dogodit će se odličan subotnji poslijepodnevni tulum u gradu

"hohcajt" u zagrebačkom Botaničaru


Ako ste i vi zagazili u godine kada vam sve teže pada cjelonoćno ruženje, a istodobno volite glazbu, druženje i veselje, onda je ovo dobra vijest za vas...

Novo glazbeno događanje u centru Zagreba naziva "hohcajt" i počinje u subotu, 7. listopada u 17 sati, u omiljenom gradskom okupljalištu - Botaničar.
 
Listopad nas podsjeća na kraj ljeta i početak sivih kišnih dana, stoga je prvi "hohcajt" posvećen upravo još uvijek svježem sjećanju na ljetne tulume i druženja. Izvucite iz ormara komad koji vas podsjeća na more, jer "mornarsko" je uvijek u trendu, i oprostite se s ljetom uz glazbenu selekciju Slavena Tušeka, DJ Pipsa (Casa, Footwork) te Igora Tipure (Kitjen, Stuttgart).

Ovaj vikend dogodit će se odličan subotnji poslijepodnevni tulum u gradu (фото 1)

U svijetlom i zelenilom ispunjenom prostoru Botaničara od dnevnog plesa moći ćete se odmoriti uz slasne tapase Anđele s bloga Kužinica nastale u suradnji s Koricom, prvom hrvatskom majstorskom pekarnicom čiji kruh jednostavno obožavamo. Predstavit će se i izvrsno Freilauf glazbeno boutique vino kojemu je dodijeljena brončana medalja na prestižnom International Design Awards za etiketu i pakiranje. "hohcajt" je poziv za subotnji poslijepodnevni tulum s poznatim "odlično se zabavimo" ciljem, no uz "hohcajtovo" popodne tu je i mali dodatak: odradit ćemo mamurluk na vrijeme, i iskoristiti cijeli sljedeći dan! Više o eventu saznajte na Facebook stranici.

Ovaj vikend dogodit će se odličan subotnji poslijepodnevni tulum u gradu (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više