Search

Ovaj vikend provedite na Braču

Ovaj vikend provedite na Braču

8. izdanje Voi'Sa Festivala

Urednik: A.P.


Image: Voisa Press

Festival s karakterom, Voi'Sa, zauzima sve bitnije mjesto na mapi događanja hrvatske obale, a uoči svog 8. izdanja donosi lineup u kojem će se svatko pronaći

Mjesto radnje ovog jedinstvenog trodnevnog plesnog događaja već četvrtu godinu za redom je plaža Acapulco u Supetru na otoku Braču, a odvija se u razdoblju od 21.07. do 23.07.

Za samo otvaranje festivala, u petak 21.07., Voi'Sa nakon dugih 17 godina ponovno dovodi na Brač kultnu četvorku iz Rijeke - Urban & 4, na čelu s jednim od najkarizmatičnijih i najosebujnijih umjetnika hrvatske glazbene scene, čijih se nastupa publika jednostavno ne može zasititi. Predgrupa Urbanu & 4 je splitski progresivni punk-disco bend Rolo, čija je zarazna i direktna plesna energija ključan faktor sve veće popularnosti.

am pm

Drugi dan festivala koji pada na subotu 22.07. donosi nam još izvornog bendovskog zvuka, odnosno hip-hop poslasticu s crossover predznakom - Elemental! Riječ je kao i uvijek o nastupu visoke frekvencije koji se nikako smije propustiti, a nakon sedam studijskih albuma možemo očekivati odličan i uigran uvod u subotnju plesnu noć. Za uvod druge večeri festivala pobrinut će se live act ekipa Unitsouled s londonskom adresom i karakterističnom jazzy-hip-hop-eklektičnim zvukom.

Nakon dva dana organskog zvuka, treći i posljednji dan festivala u nedjelju, 23.07., predodređen je za ljubitelje dobrog housea i fine elektronike! Ne propustite Voi'Sa "kućni tulum" s inovativnim live setom ekipe iz Splita AM:PM, kao i nastavak plesne večeri uz Eddia Ramicha i ostatak lineupa.

Među gore navedenim imenima na bogatom trodnevnom programu naći će se i imena kao što su Ante Demos, Bocca Sofistifunk, D-Gree, Feta, Fiddly Digits, Tabu (Keeper of The Groove), Hrwo E, Ivan Dudda, Ivan Škvorc, Jakir's, Kid Va, MJ Suddani i Oli do Bolli.

Dnevni program održava se od 15h do 20h, a cijena festivalske ulaznice iznosi 100 kuna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više