Search

Ovaj vikend rezervirajte za Drive-in kino Zagreb

Ovaj vikend rezervirajte za Drive-in kino Zagreb

"Bring Your Own Blanket"

Image: Facebook

Poligon Kockica na zagrebačkom Prisavlju 29. i 30. travnja ponovno postaje kino dvorana na otvorenom, a svi posjetitelji imat će mogućnost pogledati dva sjajna filma - "ZG80" i "Cafe Society"

Povodom pete obljetnice DriveINkina Zagreb pod organizacijom Hrvatske studentske asocijacije organizatori pozivaju sve Blanketare, filmoljupce, posjedovatelje i vlasnike motornih vozila, slučajne prolaznike i ostale na druženje uz dobre filmove. Naime, ove godine će Blanket, hrvatska aplikacija za ljubitelje filmova, prisustvovati projektu 29. i 30. travnja te će biti otvoreni za pitanja, piće, slikanje, druženje prije filma i komentare nakon filma. Stoga, pozivaju sve Blanketare da svojim dolaskom podrže projekt, pogledaju izvrsne filmove i povežu se s ostalim filmoljupcima.


U subotu 29. travnja u sklopu programa "Bring Your Own Blanket" očekuje nas tako "ZG80", hrvatski film o navijačima BBB-a na gostovanju u Beogradu s puno psovanja, tučnjave, smijeha i Mariom Petrekovićem u ulozi Zdravka Mamića. Film "Cafe Society" na programu je u nedjelju 30. travnja. Hollywood, 30-e godine, muškarac traži pošten posao za pošten život. Doleti u Hollywood, zaljubi se, žena mu poremeti planove i ode doma.

Budite dio hvalevrijednog projekta petu godinu zaredom i svojim dolaskom okrunite višemjesečni trud cijelog organizacijskog tima Hrvatske studentske asocijacije i povežite se s ostalim Blanketarima! Poligon Kockica, Prisavlje 14 (Zagreb) se svakog dana otvara od 18.30 sati, dodatni sadržaji počinju u 19 sati, a projekcije filmova u 21 sat. Ulaz je besplatan, a više o cijelom događanju pronađite na Facebook eventu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više