Search

Ove zime Fuliranje ima još jednu lokaciju

Ove zime Fuliranje ima još jednu lokaciju

Kurelčeva ulica


Image: PR

U sklopu ovogodišnjeg Fuliranja za sve posjetitelje osmišljen je zanimljiv program koji će ih povesti na nezaboravan put oko svijet

Fuliranje, jedno od najzanimljivijih blagdanskih događanja ove zime, slavi svoj četvrti rođendan. Tema ovogodišnjeg Fuliranja jest put oko svijeta kroz neke od najatraktivnijih i najzanimljivijih svjetskih metropola poput New Yorka, Havane, Rio de Janeira, Tokija i drugih. U njima će kroz gastronomsku, ali i kulturnu ponudu svi posjetitelji moći upoznati određene znamenitosti pojedinoga grada.

Ove zime Fuliranje ima još jednu lokaciju (фото 1)

Cijela priča zakotrljat će se 28. 11., kada će Fuliranje zaplesati u ritmu Havane s prepoznatljivim aromama kubanskih cigara i neodoljivim okusa ruma. Nakon Havane i plesnih ritmova, Fuliranje će se 2. 12. otisnuti u "hladnu" Moskvu, zaplesati kazačok, prepuštajući se znamenitostima čarobne ruske prijestolnice. Firenca će 7. 12. zamijeniti Moskvu, odvesti sve posjetitelje u nešto toplije krajeve, otkriti čari talijanske kuhinje i neizbježne talijanske mode. Slijedi neizostavna i svima vrlo draga Barcelona, od 10. do 13. 12., a nakon nje, grad svjetla i ljubavi Pariz, od 14. do 16. 12., koji će na Fuliranju zasjati u najljepšem svjetlu i s najljepšim božićnim pričama.

Ove zime Fuliranje ima još jednu lokaciju (фото 2)

Putovanje se nastavlja 19. 12. kroz skijaške priče Schladminga, a onda se Fuliranje vraća korijenima i od 22. do 25. 12. disat će, plesati i veseliti se u duhu Zagreba. Na Štefanje, 26. 12., Fuliranje putuje u Tokio, 28. 12. već će biti u Berlinu, a Novu godinu dočekat će u nezaboravnom New Yorku. Putovi poslije vode u Meksiko pa Istanbul, a sve završava u kraljevskom Londonu, završnoj stanici putovanja duga 43 dana, u kojem je svoje ljepote predstavilo 14 svjetskih prijestolnica, čineći Fuliranje nezaobilaznim mjestom ovogodišnjega zagrebačkog adventa.

 

Ove zime Fuliranje ima još jednu lokaciju (фото 3)

Najveća novost Fuliranja ove je zime nova, još jedna atraktivna lokacija. S obzirom na velik interes posjetitelja prijašnjih godina, organizatori su odlučili Fuliranje proširiti i obogatiti novom gastro-zabavnom zonom, koja je svoj dom našla u Kurelčevoj ulici koja spaja Europski trg i Jurišićevu ulicu, dok će Tomićeva ulica postati shopping meka sa svjetskim izlagačima koji djeluju u Zagrebu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više