Search

Ovu subotu rezervirajte za \"Tatts & Cuts\"

Ovu subotu rezervirajte za "Tatts & Cuts"

Šišanje i tetoviranje na jednom mjestu


Dvije custom kulture - umjetnost tetoviranja i vještina šišanja spojene na jednom mjestu, u zagrebačkoj brijačnici i frizerskom salonu Green Deco-u

Ove subote, 27. lipnja ekipa Green Decoa, zagrebačke brijačnice i prvog eko frizerskog salona u Hrvatskoj, priprema jedan zanimljivi event. Zgodnog naziva "Tatts & Cuts" događaj je koji će na jednom mjestu spojiti dvije custom kulture – umjetnost tetoviranja i vještinu šišanja. Priliku za tetoviranje i šišanje dobit će svi koji se ove subote od 11 sati pridruže ekipi tattoo majstora i profesionalnih frizera u posebnom ambijentu Green Decoa na adresi Zavrtnica 17.

Tri tattoo artista, Lukas Ferenčić, Matteo Kociančić i Bojan Besak, tetovirat će po željama posjetitelja. Oldschool/newschool motivi, sidra, ruže, leptiri, imena, sve ideje dolaze u obzir, a svi prisutni će osim nove tetovaže imati priliku izabrati i novu frizuru. Za to je zaslužna ekipa prvog eko frizerskog salona Green Deco, koja će u subotu raditi svoje standardne oldschool frizure s modernim daškom tipa pompe, kastrolke, krispače, slickbackove.

Ovu subotu rezervirajte za "Tatts & Cuts" (фото 1)
Subotnji događaj okupit će na jednom mjestu ljubitelje tetovaža, retro ambijenta i dobre zabave. Sam događaj započinje u 11 sati te će trajati cijeli dan. Usluge šišanja i šaranja će se plaćati, a sve ostalo je besplatno. Nakon tattoo artista i frizera od 18 sati na scenu stupaju roštilj majstori te počinje večernja žurka koja će trajati do 23 sata, a zatim se nastavlja u Katranu.

Ovu subotu rezervirajte za "Tatts & Cuts" (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više