Traži

Petak rezervirajte za nastup Gideona Jacksona u Mastersu

Petak rezervirajte za nastup Gideona Jacksona u Mastersu

"Fuck your Dreams, This is Heaven"


Fotografija: PR

Četvrto izdanje sjajnog programa "Fuck Your Dreams, This Is Heaven" održat će se 10. lipnja u zagrebačkom klubu Masters, ovog puta s gostima čiji nastup se ne propušta!

Popularni londonski DJ Gideon Jackson ponovno dolazi u Zagreb. Osim što je tijekom godina aktivno sudjelovao u stvaranju najvažnijih londonskih glazbenih projekata kao što su Wiggle, The End, Kerfuffell, i Optical bio je i dugogodišnji rezident popularnog londonskog kluba Fabric, a u isto vrijeme i zagrebačke Tvornice. Osim kao DJ, Gideon se ostvario i kao glazbeni producent te se, uz izdanja na raznim etiketama, posebno isticao onima vlastite diskografske kuće ''Outa the Blue''. U Zagrebu je prvi puta gostovao na otvaranju Tvornice kulture davne 1998. godine s legendarnom Wiggle ekipom, a jedno naoko uobičajeno gostovanje razvilo se u dugogodišnje prijateljstvo između Marijana Felvera i Gideon Jacksona te su zajedno ostvarili i diskografsko izdanje na kultnoj londonskoj diskografskoj kući Swag. Prije nekoliko godina svoju je karijeru zamijenio onom nogometnog trenera te je ovo jedna od iznimnih prilika da ga ponovno poslušate. 

Petak rezervirajte za nastup Gideona Jacksona u Mastersu (фото 1)

Brighton je talentirani zagrebački DJ i producent koji je odrastao na hip-hopu, a istinsku glazbenu ljubav pronašao je u elektroničkoj glazbi. U tom se elektroničkom svijetu, kojeg karakterizira velika konkurencija, Brighton za sada ističe kao jedan od Hrvata kojem se smiješi i međunarodna karijera. Svoje prve korake u izgradnji svjetskoga uspjeha, već je napravio svojim izdanjima na 777 glazbenoj etiketi, a njegova je skladba ''Sendme'' uvrštena na kompilacijsko izdanje Air Texture IV, uz bok s najvećim svjetskim imenima ove glazbene scene. Pored toga za sad je i jedini Hrvat koji je gostovao u legendarnom frankfurtskom klubu Robert Johnson. Kao i obično, domaćini večeri su Jogarde i Felver, a glazbena priča koju će za ovo izdanje svog programa ispričati, dokaz je da glazba uistinu spaja ljude bez obzira na vrijeme i prostor. 

Petak rezervirajte za nastup Gideona Jacksona u Mastersu (фото 2)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor