Search

Počinje omiljeni zagrebački umjetnički sajam

Počinje omiljeni zagrebački umjetnički sajam

Jubilarni 5. artOmat u HDLU-u

BURO.


Image: PR

Na samom početku u petak, 12. prosinca u 19 sati, u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, DJ Itch, aka Sanjin Kaštelan, glazbeno će intervenirati i sintetizirati jubilarno otvorenje 5. artOmat-a

Atmosferu će dodatno obogatiti čak 75 selektiranih izlagača, redom umjetnika i kreativaca koji djeluju u različitim područjima dizajna i primijenjene umjetnosti, a publici će predstaviti unikatne autorske radove po pristupačnim cijenama. Uz zanimljivu selekciju izlagača, artOmat spaja različite kreativne i umjetničke prakse u događaj kojem se veselimo svake zime. Pogotovo kada smo u potrazi za idealnim poklonima!

Počinje omiljeni zagrebački umjetnički sajam (фото 1)

Uz selekciju izlagača, koji nekonvencionalnim razmišljanjem stvaraju originalne predmeta, svake godine prate nas i besplatne DIY radionice, performansi, koncerti, izložbe i humanitarne akcije. Peto izdanje artOmata održat će se od 12. do 21. prosinca u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma 16. artOmat je otvoren svakodnevno od 12 do 20 sati, ulaz je besplatan, kao i sav popratni program!

Cijeli program izlagača te popratnih događanja i besplatnih radionica pogledajte ovdje.

Počinje omiljeni zagrebački umjetnički sajam (фото 2)

Počinje omiljeni zagrebački umjetnički sajam (фото 3)

Počinje omiljeni zagrebački umjetnički sajam (фото 4)

Počinje omiljeni zagrebački umjetnički sajam (фото 5)

Počinje omiljeni zagrebački umjetnički sajam (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više