Search

Počinju Ljetne noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt

Počinju Ljetne noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt

Dobar plan za ljeto u Zagrebu!


U šestoj uzastopnoj godini održavanja Ljetnih noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt predstave će se održavati od 18.6. do 2.8. 2015.

Ove će godine biti izvedeno 18 naslova (preko 30 izvedbi predstava) od čega šest gostujućih: "Strujosek" (Atelje 212, Beograd), zatim gostovanje HNK Split s predstavom "Idomenej" u režiji Renea Medvešeka, "260 DANA" HNK Osijek koja je na nedavno završenom Festivalu glumca proglašena najboljom predstavom u cjelini, "Hoerspiel –mala igra za slušanje (i gledanje)" autorski projekt Pavlice Bajsić Brazzoduro, "ThisCasting" Teatra Rugantino i "Krtice" Kerekesh Teatra.
Ovom prilikom najavljena je i predstava "Ja, tata!" koja se nakon jednogodišnje stanke ponovno nalazi na redovnom programu Teatra EXIT, kao premijera nove predstave "NAS DVA I JA", autorski projekt Saše Anočića (igraju: Živko Anočić, Bojan Navojec, Ivana Rushaidat/Amanda Prenkaj i Matija Antolić). Bit će tu i brojne Exitove predstave kao što su: "SHAKEspeare na EXit", "Kako misliš mene nema?!", "Njuške", "Crveno", "Balon", "Izložak br. 49", "CABAres CABArei", "Münchhausen", "Plemena", "Kreket"...

Počinju Ljetne noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt (фото 1)

Raspored svih izvedbi pratite na službenoj stranici Teatra ExitU slučaju kiše predstava će se održati pola sata kasnije od najavljenog termina – u Teatru EXIT, Ilica 208.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više