Traži

Počinju Ljetne noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt

Počinju Ljetne noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt

Dobar plan za ljeto u Zagrebu!


U šestoj uzastopnoj godini održavanja Ljetnih noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt predstave će se održavati od 18.6. do 2.8. 2015.

Ove će godine biti izvedeno 18 naslova (preko 30 izvedbi predstava) od čega šest gostujućih: "Strujosek" (Atelje 212, Beograd), zatim gostovanje HNK Split s predstavom "Idomenej" u režiji Renea Medvešeka, "260 DANA" HNK Osijek koja je na nedavno završenom Festivalu glumca proglašena najboljom predstavom u cjelini, "Hoerspiel –mala igra za slušanje (i gledanje)" autorski projekt Pavlice Bajsić Brazzoduro, "ThisCasting" Teatra Rugantino i "Krtice" Kerekesh Teatra.
Ovom prilikom najavljena je i predstava "Ja, tata!" koja se nakon jednogodišnje stanke ponovno nalazi na redovnom programu Teatra EXIT, kao premijera nove predstave "NAS DVA I JA", autorski projekt Saše Anočića (igraju: Živko Anočić, Bojan Navojec, Ivana Rushaidat/Amanda Prenkaj i Matija Antolić). Bit će tu i brojne Exitove predstave kao što su: "SHAKEspeare na EXit", "Kako misliš mene nema?!", "Njuške", "Crveno", "Balon", "Izložak br. 49", "CABAres CABArei", "Münchhausen", "Plemena", "Kreket"...

Raspored svih izvedbi pratite na službenoj stranici Teatra ExitU slučaju kiše predstava će se održati pola sata kasnije od najavljenog termina – u Teatru EXIT, Ilica 208.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor