Traži

Počinju pripreme za još jedan 'Organ vida'

Počinju pripreme za još jedan 'Organ vida'

Otvoren natječaj za prijavu fotograskih radova


Fotografija: PR

Međunarodni festival fotografije Organ Vida, koji će ove godine doživjeti svoje šesto izdanje, pokrenuo je međunarodni natječaj za suvremenu dokumentarnu fotografiju na temu refleksije

 Natječaj traje od 30. ožujka do 25. svibnja 2014., a finalisti natječaja izlagat će krajem rujna na velikoj izložbi koja čini okosnicu festivala. Lauba - kuća za ljude i umjetnost centralna je festivalska lokacija i mjesto održavanja ovogodišnje izložbe koja će za razliku od dosadašnjih trajati dva tjedna.

O najboljim projektima odlučuje posebno jaki žiri kojega čini šest eminentnih imena svjetske i domaće fotografske scene. Vodeća nizozemska edukatorica Corinne Noordenbos, nagrađivani švedski fotograf i bivši član najprestižnije svjetske fotografske agencije Magnum Kent Klich, urednica fotografije u Financial Times Weekend časopisu Emma Bowkett, istaknuti britanski fotograf George Georgiou, fotografkinja i profesorica na njujorškom International Center of Photography Irina Rozovsky te nagrađivana domaća fotografkinja i snimateljica Ana Opalić odlučit će o najboljima.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više