Search

Pop soul diva Paloma Faith stiže u Hrvatsku

Pop soul diva Paloma Faith stiže u Hrvatsku

Koncert ovog ljeta u pulskoj Areni

BURO.


Britanska pjevačica, autorica, glumica, pop i soul diva Paloma Faith nastupit će 14. srpnja 2015. u pulskoj Areni

Uspoređuju je s talentom i karizmom žena poput Amy Winehouse, Debbie Harry, Mae West i Björk, dok ona uspijeva ostati sasvim jedinstvena glazbena pojava na svjetskoj glazbenoj sceni. Pjevačica, tekstopisac, modna muza, glumica i prije svega multitalentirana Paloma Faith itekako je prepoznata na svjetskoj glazbenoj sceni. Iza sebe ima tri albuma čiji su singlovi završili na vrhovima britanskih top lista. Njeni glazbeni radovi broje platinaste naklade, a ona sa svakom novom lansiranom pjesmom ima sve više i više poklonika!

Retro izgled, britanski naglasak, dječačka zanesenost, moćan vokal i autorski dodir kompletirali su je u jednu od zvijezda današnje pop glazbe. Ako dodamo tome da je radila s velikanima kao što su Nick Cave i Tom Waits teško da itko može osporiti njezin talent i jedinstvenost. Legendarni "Pythonovac" Terry Gilliam prepoznao je i njezin glumački talent pa joj je ponudio ulogu, doduše sporednu, u svojem filmu "Imaginarij Dr. Parnassusa".

Ali tu priči nije kraj, jer su njezini live nastupi fenomenalni, tako da Arena u Puli jedva čeka ugostiti Palomu Faith 14. srpnja 2015.!

Pop soul diva Paloma Faith stiže u Hrvatsku (фото 1)

Paloma Faith je objavila debi album "Do You Want the Truth or Something Beautiful?" 2009. godine, koji je iznjedrio hitove "Stone Cold Sober" i "New York". Album je došao na deveto mjesto top liste u Britaniji, te je kasnije postigao duplu platinastu nakladu. Tri godine kasnije objavljuje drugi album koji se vinuo do broja 2 britanske top liste! Na albumu su singlovi "Picking Up the Pieces" i obrada "Never Tear Us Apart" grupe INXS. Treći album "A Perfect Contradiction" objavljen je prošle godine i do sada je to njezin najuspješniji album. Singlovi "Can't Rely on You" i "Only Love Can Hurt Like This" dosežu vrhove top lista diljem svijeta.

Dobitnica je brojnih nagrada za mlade i novootkrivene talente, a njezina je popularnost odavno prešla granice britanskog otoka. U Hrvatsku dolazi po prvi put i to na vrhuncu svoje dosadašnje karijere. Ulaznice će biti puštene u prodaju 23. siječnja u podne na svim prodajnim mjestima Eventima i online na eventim.hr, a cijena će biti objavljena taj dan.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više