Search

Potražite dodatne VIP ulaznice za Zagreb Xmas Beats with Parov Stelar Band Live

Potražite dodatne VIP ulaznice za Zagreb Xmas Beats with Parov Stelar Band Live

Veliki party 19. prosinca u Boćarskom domu

BURO.


Image: Facebook Official Page Parov Stelar

Prvi kontingent karata za koncert Parov Stelar Banda u Zagrebu, 19. prosinca u Boćarskom domu, rasprodan je u deset dana, a u prodaju je pušteno 100 VIP ulaznica!

Nakon izvrsnog nastupa na Terraneo festivalu prije dvije godine, Parov Stelar napokon dolazi u Zagreb! Ovaj uspješan austrijski glazbenik svijet je obogatio novim glazbenim stilom nazvanim elektroswing, mješavinom jazz-swing uzoraka i elektronske glazbe, a inspiriran različitim stilovima od soula, popa, jazza do swinga u kombinaciji s modernim ritmovima. 

Međunarodni umjetnik koji je osvojio 3 Amadeus Austrian Music Awards 2013. (Best Live Act, Best Electronic Act, Best Album) te jednu u 2014. (Best Live Act), Parov Stelar je surađivao s glazbenicima poput Marvina Gayea, s Lanom Del Rey, Brianom Ferryjem i mnogim drugima. Izdao je šest albuma i više od 20 EP-a.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 199 kuna, a ukoliko koja preostane na dan partyja cijena će iznositi 229 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima Eventima, kioscima Tiska i u Tisak media centrima. Još jedna novost je puštanje samo 100 VIP ulaznica u prodaju, a ona uključuje mjesto na VIP tribini, catering i piće. Cijena VIP ulaznice je 375 kuna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više