Search

Poznato Fuliranje dobiva svoj proljetni nastavak

Poznato Fuliranje dobiva svoj proljetni nastavak

Od 7. do 17. svibnja 2014.


Svibanj u znaku Artikuliranja na zagrebačkom Strossmayerovom trgu

Kako bi se građanima približila kultura i umjetnost, organizatori poznatog događanja Fuliranje koje uveseljava Zagrepčane svake zime, dobiva svoj proljetni nastavak. Pod imenom Artikuliranje u šarenim kućicama, ovaj put smještenim na Strossmayerovom trgu između Zrinjevca i Tomislavca i ocrtanima od strane umjetnika, arhitekata i dizajnera, smjestit će se brojni izlagači među kojima su HDD, RaZGlednica, Pun Kufer, Perleraj, S7, Filip Gordon Frank i Sudar, Vintage house i DJ Akademija. Kao i uvijek, ovakvi događaji ne bi bili potpuni bez hrane i pića za koje će se ovaj put pobrinuti Rakijarnica, Bistro Apetit City, Lari & Penati, Hole In One, Gablec te Beer house. 

Artikuliranje

Među Artikulantima biti će i Larisa Lipovac Navojec s braćom Navojec, bračni par Krešo Dolenčić i Ana Tonković Dolenčić, Mario Petreković sa slikarom Denisom Brajčićem, Mile Kekin s Mimom Simić, pjevačica Natalie Dizdar s arhitektom Nikolom Filipovićem, fadistica Jelena Radan s poznatim hrvatskim kuharom Andrejem Barbieriem, Matija Dedić s dizajnerom Davorom Bruketom te svestrana Maja Posvec s glumcem Ozrenom Grabarićem i mnogi drugi. Naravno ovaj odličan proljetni događaj u centru grada neće proći bez glazbe - tu su koncerti bendova Detour, Mayales, Ljetno kino, Tom & the Twisters, te glazbenika Matije Dedića i pjevačice Jelene Radan.

Poznato Fuliranje dobiva svoj proljetni nastavak (фото 1)

Artikuliranje je otvoreno svaki dan od 11 do 23 sata - artikuliranje umjetnika počinje u 19 sati, a glazbeni program od 21 sat.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više