Traži

Predstavnik legendarnog njemačkog kluba dolazi u Zagreb

Predstavnik legendarnog njemačkog kluba dolazi u Zagreb

Predavanje i party za ljubitelje elektroničke glazbe


Fotografija: Promo

Novi projekt kreativne producentice Ane Cvitaš i Aurel produkcije u Zagreb iz Frankfurta dovodi predstavnika kultnog Robert Johnson kluba – Olivera Hafenbauera

Zamišljen kao bijenalni program KulturaUrbaneSuvremeneScene, skraćeno KUSS, ima za cilj publici predstaviti uspješno realizirane projekte koji su svojim djelovanjem stvorili temelje i nepovratno utjecali na urbanu kulturu globalnih gradova iz kojih potječu.

"Imao sam viziju kluba koji djeluje kao prostor u kojemu boravi umjetnost: bijeli zidovi, crni drveni plesni podij, reducirana rasvjeta koja ljudima omogućava da se fokusiraju na sjajan razglas i ništa više", izjavio je Ata Macias, koji je 1999. u suradnji sa Sebastianom Kahrsom i pokrenuo klub. Njegova vizija ostvarila se lansiravši "Robert Johnson" kao trenutno najbitniji klub kvalitetne elektroničke glazbe.

Kako su uspjeli, kako utječu na publiku i scenu, a što uče i preuzimaju od njih objasnit će današnji menadžer kluba i DJ Oliver Hafenbauer. U Dvorani Muller zagrebačkog Kina Europa 30. siječnja s početkom u 16:00 sati Hafenbauer će publici predstaviti glazbu, umjetnike i vizuale koji su uvelike oblikovali i doprinijeli razvoju kluba, a kasnije će tu istu atmosferu, uz potporu Jogardea (Bon Ton, Freilauf) i Homeboyja (House is OK) prenijeti i u zagrebački klub Masters. Ulaz na Hafenbauerovo predstavljanje kluba "Robert Johnson" u Kinu EUROPA je besplatan dok će se karte za party u Mastersu prodavati po cijeni od 40,00 tj. 50,00 kn poslije ponoći. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor