Search

Priprema se Bazaar na platou Tuškanac

Priprema se Bazaar na platou Tuškanac

Najveći dosad


Image: PR

Novo izdanje Bazaara, našeg najpoznatijeg i najuspješnijeg urbanog marketa, održat će se u subotu, 3. listopada, u sklopu ovogodišnjeg Gričevanja, ali ovaj put na još boljoj lokaciji – platou iznad garaže Tuškanac

S obzirom na više od 1500 izlagača i 20 000 posjetitelja na proteklih sedam izdanja, organizatori najavljuju jedno od najvećih Bazaara dosad. Za sudjelovanje se potrebno prijaviti zaključno s nedjeljom, 27. rujna, u 23:59 na mail bazaarukvartu@gmail.com. Uz prijavu je potrebno poslati svoje ime i prezime ili umjetnički alter ego s par fotografija radova, a u obzir dolaze isključivo vintage, dizajnerski ili handmade proizvodi.

Bazaar je jednodnevno događanje koje okuplja umjetnike, umjetničke grupe, male obrte, dizajnere i kolekcionare na jednom mjestu. Raznovrsnim izborom prodajnih i izložbenih artikala, velikim brojem domaćih i inozemnih prijavljenih izlagača te još većim brojem posjetitelja Bazaar je dokazao svoju uspješnost i potrebu za takvim tipom događanja.

Priprema se Bazaar na platou Tuškanac (фото 1)

Na ovom, sedmom, izdanju ljubitelji primijenjene umjetnosti, dizajna, vintagea, odjevnih, dekorativnih i umjetničkih predmeta, namještaja, odjeće, nakita, kao i ljubitelji zdrave domaće hrane i domaćih proizvoda moći će se zabaviti i uživati cijeli dan u pozitivnoj atmosferi i ugodnom društvu u samom centru Zagreba. Dosad je na Bazaaru izlagalo više od 1500 izlagača iz Hrvatske i regije, a posjetilo ga je 20 000 posjetitelja čime je postao najveći i najvažniji urbani market u Hrvatskoj.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više