Search

Pripremite se za novi gradski boutique festival

Pripremite se za novi gradski boutique festival

Tuškanac pod reflektorima kulture


Image: PR

Ovo je sasvim drugačiji festival koji spaja razne niše, a na jednom mjestu vidjet ćete sajam ručno rađenih bicikala, njihovo farbanje i uređivanje, sajam knjiga te specijalno izdanje uglednog strip festivala Crtani romani...

To je sve dio dnevnih događanja koja će se odvijati u sklopu Reflektor festivala na zagrebačkom platou Tuškanac, koji će se održati 3. i 4. lipnja. I dok je glazbeni program već u potpunosti poznat, kreće se i s otkrivanjem izuzetno zanimljivih sadržaja koji će otkriti i drugu stranu ovog novog gradskog boutique festivala. S početkom u 11, pa sve do 17 sati u petak 3. i subotu 4. lipnja na platou Tuškanac predstavit će se dnevni, neglazbeni dio Reflektora. Ipak, vrijedi ponoviti da će na ovom novom festivalu nastupati dvije sjajne kantautorice, Anna Calvi i Lovely Quinces, nova electro pop atrakcija Side Project te izvrsni slovenski garage pop bend Koala Voice. Subotnji lineup sačinjavaju alter rock duo Blood Red Shoes, riječki Jonathan, beogradski Straight Mickey And The Boyz i gosti iz Belfasta Girls Named. S predznakom "art and music festivala" kompletan program Reflektora bit će obogaćen brojnim popratnim sadržajima - izložbama, književnim večerima, predstavama i klupskim after programima.

Pripremite se za novi gradski boutique festival (фото 1)

Ono što će vas zasigurno zanimati u ovo kasno proljetno vrijeme jest Kraft Bikes Fest & Bike Painting Day. Upoznat ćete fantastične radove zagrebačke ekipe SentiMental Bikes koji će izložiti svoje ručno izrađene bicikle, a posjetitelji koji dođu s ovim omiljenim gradskim prijevoznim sredstvom, mogu dobiti oslikavanje od strane poznatih umjetnika hrvatske grafiti scene. Najbolje oslikanih 20 bicikala organizatori će nagraditi vrijednim darovima. Njima će pridružiti pisana i crtana umjetnost u obliku sajma knjiga i posebnog izdanja Crtani Romani Šoua, našeg najvećeg festivala stripa, koji će pripremiti prodajnu izložbu grafika. Cijena dnevnih i festivalskih ulaznica kreće se od 60 do 130 kuna, a sve dodatne informacije možete pronaći ovdje. U samom srcu Zagreba očekuje vas nekoliko dana pod reflektorima zanimljivih sadržaja ovog novog festivala.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više