Search

Provedite najluđu noć u Zagrebu na Božićnoj bajci!

Provedite najluđu noć u Zagrebu na Božićnoj bajci!

Najbolji doček je tradicionalno na glavnom trgu


Image: Mario Pavlović

Treći tjedan "Božićne bajke by Mastercard" na kraju je završio sunčanim vremenom, odličnom atmosferom i živopisnim Badnjakom. Posjetitelji su još jedan vikend uživali u najboljoj gastronomskoj ponudi, odličnoj zabavi i najboljem glazbenom programu u gradu. Iako je bio ponedjeljak, ugodne temperature i super program u obliku legendarnih Swingersa izmamili su osmijehe i ozbiljne plesne pokrete posjetitelja, dok je DJ Ozren Kanceljak još dodatno rasplesao ekipu na glavnom trgu te je dodatno uljepšao taj divan zimski dan.

Provedite najluđu noć u Zagrebu na Božićnoj bajci! (фото 1)

Kako se kraj godine ozbiljno približava, najbolji doček je tradicionalno na glavnom trgu, tako da će se svi posjetitelji moći zabaviti uz cjelodnevni glazbeni program DJ Frxa kojem će se u 13 sati pridružiti grupa All Stars koja će vas rasplesati s domaćim i stranim hitovima. U 16 sati nam se na glavni stage vraća rado viđen i slušan Stanko Bondža, a od 20 sati možete uživati uz DJ Sinke Fresha. Groovy Cakes, fantastična četvorka koja utjecaje pronalazi u disco glazbi James Browna, Donne Summer, Brune Marsa, Diane Ross, Grace Jones, Chic, Amy Winehouse i mnogih drugih, pripremit će party koji će biti nabijen energijom, ritmom i pozitivnom atmosferom. Ne zaboravite, Groovy Cakes nas od 23 sata najvećim hitovima vode kroz nezaboravne sedamdesete, osamdesete i devedesete sve do nove 2019. godine!

Provedite najluđu noć u Zagrebu na Božićnoj bajci! (фото 2)

Uz najbolji glazbeni program, Božićna bajka by Mastercard nudi i najbolju gastronomsku ponudu u samom srcu Zagreba, zato požurite do glavnog trga na još jednu nezaboravnu zimsku čaroliju. Božićna bajka by Mastercard traje od 1. prosinca do 6. siječnja sljedeće godine. Naravno, jedna od božićnih pogodnosti je i plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama uz koje se ostvaruje 10 % popusta. Vidimo se na Božićnoj bajci by Mastercard! 

Zabava, dobra klopa, miris kuhanog vina te istinski blagdanski ugođaj čekaju sve nas do 6. siječnja sljedeće godine

Leave a comment

više