Search

Pula u rujnu postaje čarobna svjetlosna platforma

Pula u rujnu postaje čarobna svjetlosna platforma

Visualia Festival 2017

Image: screenshot,
PR

Ovogodišnje izdanje Visualia Festivala 2017 koje će se održati od 21. do 23. rujna donosi "najbolje od najboljeg" od prethodnih izdanja kao i mnoge novitete...

Visualia festival je besplatna kulturna manifestacija koju organiziraju i provode Udruga Sonitus i TZ grada Pule. Festival je 2013. godine započeo tradiciju održivog prezentiranja inovativnih radova na području audiovizualne, vizualne i izvedbene umjetnosti te prikazom kako se modernom tehnologijom i kvalitetnom opremom, u kulturnom i umjetničkom aspektu, može iskoristiti kapacitet grada prikazujući pritom njegove kvalitete i ljepote u najboljemu mogućem svjetlu. Zahvaljujući ogromnom interesu publike i podršci zajednice općenito, bore se protiv predrasuda o novome i hrabro nastavljaju s javnim promoviranjem umjetnosti svjetla, slaveći pritom pet godina postojanja.

Pula u rujnu postaje čarobna svjetlosna platforma (фото 1)

Ovogodišnje izdanje Visualia Festivala koje će se održati od 21. do 23. rujna nudi interakciju, ona je inovativna i izaziva nezaboravne doživljaje, a ovogodišnji festivalski koncept prati i "najbolje od najboljeg", a to znači sve one najbolje stvari iz prethodne četiri godine plus nova, peta godina i novi sadržaji, od kojih izdvajaju noćnu svjetlosnu utrku "Pulska Xica" koju organizira Udruga kineziologa grada Pule.

Sve zajedno su satkali u program koji će vam osigurati: najviše lokacija do sada, najbolje umjetnike, najveći broj 2D & 3D Video Mappinga, najveći broj interaktivnih i svjetlosnih instalacija, a tu su još i spektakularni svjetlosni performansi i predstave! 

Zvuči vam zanimljivo i želite biti na vrijeme informirani? Tome služi ovaj Facebook event jer putem njega ćete saznati sve festivalske informacije, zato budite aktivni i pratite objave.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više