Search

Samostalni koncert benda Quasarr u Tvornici kulture

Samostalni koncert benda Quasarr u Tvornici kulture

Zagrebački koncert ususret novom albumu

Image: PR

Sjajan riječki indie-pop sastav Quasarr dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 10. svibnja, gdje će održati samostalni koncert

Prvo je to zagrebačko ukazanje benda nakon odličnog nastupa na prošlogodišnjem Pozitivnom koncertu i gostovanjima na koncertima Josipe Lisac u regiji kada su još jednom pokazali zašto njihova elektro pop kombinacija dobiva pohvale.

Bend radi na trećem studijskom albumu na kojem će predstaviti svjež, rekonstruiran zvuk. Osim dosadašnjeg singla "Sjene", kao pravo oduševljenje pokazala se i suradnja s Josipom Lisac na pjesmi "Ljubav" koja je jedna od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj proteklih mjeseci. Novi spot i singl "Tvoje riječi" uskoro treba ugledati svjetlo dana, a miks potpisuje Kevin Paul, dugogodišnji Muteov suradnik, koji je radio na albumima Nicka Cavea & The Bad Seedsa, Depeche Modea, Mobyja ili pak R.E.M.-a. Sve to bendu daje odličan vjetar u leđa prije objave novog studijskog uratka, a nove stvari će spojiti njihov prepoznatljiv elektro zvuk s plesnim kombinacijama.

Ulaznice za zagrebački koncert su u pretprodaji 25 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 35 kuna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više