Search

Serije brzinskih izložbi u galeriji Bra<8o

Serije brzinskih izložbi u galeriji Bra<8o

3 dana dosta Imelde!


Image: Vizkultura.hr

Iduće srijede do subote u Preradovićevoj 34, u prostorijama galerije Bra<8o gostovat će ilustratorica Imelda Ramović. Zašto samo 3 dana? Zato što je riječ o četrnaestom izdanju "3 dana dosta", beskrajne serije brzinskih izložbi u neformalnoj zagrebačkoj galeriji

Imelda Ramović je art direktorica, dizajnerica i ilustratorica u području oglašavanja, umjetnosti te glazbene i modne industrije. Suvlasnica je studija Mireldy pod čijim je imenom, u suradnji s nekoliko regionalnih reklamnih agencija, realizirala veliki broj projekata i prikupila zavidan broj nagrada (Red Dot, New York Festivals, Cresta, Magdalena, Type Directors Club, ADCC, etc).

Serije brzinskih izložbi u galeriji Bra<8o (фото 1)

U sklopu izložbe "3 dana dosta" Imelda će se predstaviti serijom grafika nastalih na smartphone uređaju, i to korištenjem besplatnih Android aplikacija za grafičko oblikovanje i uređivanje fotografija. Ograničenost korištenih alata otvorili su prostor neopterećenom vizualnom kreiranju i dodatno probudili strast za oblikovanjem u bilo kojem položaju. Fun fact: svi su radovi nastali ležeći. Dan zatvaranja izložbe, 20. svibnja dio je trećeg Relija po galerijama, manifestacije koja umrežava galerije te mapira virtualni i realni prostor među njima, a posjetitelje poziva na igru u kojoj spašavaju kulturu.

Serije brzinskih izložbi u galeriji Bra<8o (фото 2)

Pročitati na: Vizkultura.hr 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više