Search

Šibenik otvara vrata još jednom glazbenom festivalu

Šibenik otvara vrata još jednom glazbenom festivalu

Prvo izdanje Deboto festivala


Image: PR

Tople noći uz vino, delicije i zavodljive zvukove soula, jazza i elektronike

Miješajući sjajne glazbenike i lokalne i strane DJ zvijezde, uz pratnju lokalnih vina i delicija, Deboto će osigurati da šibenska festivalska sezona počne uz sjajne vibracije. Od 5. do 7. 6. 2015. festival dovodi zavodljivu selekciju soula, jazza, elektronike i world musica na Tvrđavu sv. Mihovila i ulice Šibenika.

Šibenik otvara vrata još jednom glazbenom festivalu (фото 1)

Osim sjajne glazbene kulise, svim lokacijama je zajednička i pomno birana ponuda hrane i pića. Uz izvrsna lokalna vina vinara iz šibenskog kraja, nudit će se i lokalizirane varijacije klasičnih koktela, domaće rakije i dalmatinske delicije. Organizatori festivala, Svibanj projekt d.o.o., kreativni direktor Vedran Gulin te glazbeni urednik Eddy Ramich dovode najpoznatija imena jazz, soul, electric i world music scene.

Izvođači koji će obogatiti događanje su Omar, soul zvijezda iz Velike Britanije, jazz umjetnik Hailu Mergia Trio, Eddz & Dus fl. Matija Dedić i Mangroove. Zatim strani i domaći DJ umjetnici kao što su Rainer Trubey, Tom Wieland, Alex Barck, Eddy Ramich, Stipe Širinić te Kid Va.

Sve informacije o ovom festivalu možete saznati na Facebook stranici Deboto festivala, a ulaznice se mogu nabaviti putem Entrio.hr sustava.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više