Search

Sljedeći tjedan u Zagrebu možete probati neke od najboljih svjetskih koktela!

Sljedeći tjedan u Zagrebu možete probati neke od najboljih svjetskih koktela!

U Tesli i 50 A Burger and Champagne Baru

Urednik: BURO.


Image: Pr

50 A Burgers & Champagne bar u suradnji s Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams, barmena jednog od najboljih barova na svijetu...

Nakon uspješnog pop-up bara u Hong Kongu 2016. godine, legendarni njujorški PDT (Please don't tell) odlučio je otvoriti bar u sklopu The Landmark Mandarin Oriental hotela. Nezaobilazno ime na ljestvici World’s Best Bars (najbolji svjetski barovi), PDT je vrlo voljeno i popularno mjesto izlaska u New Yorku, poznat po intimnoj atmosferi, osebujnom interijeru te kreativnim koktelima. Osnivačima PDT-a, Jimu Meehanu i Jeffu Bellu, kasnije se u Hong Kongu pridružuje Chanel Adams, prijašnja menadžerica u Happy Paradise koja dolazi iz Hong Konga. Meehan je prvi puta došao u Hong Kong 2009. godine, a u sklopu Masters of Mixology upoznaje Richarda Ekkebusa, kulinarskog direktora hotela s dvije Michelin zvjezdice, koji je inicirao pop-up priču PDT-a u 2016.godini. PDT Hong Kong, baš kao i njegova inačica iz New Yorka, ima samo 25 sjedećih mjesta, ulazi se kroz skriveni ulaz telefonske govornice te svaki gost mora nazvati točan broj kako bi bio pušten unutra. PDT je također prepoznatljiv po jedinstvenoj ponudi buntovničkih koktela i hot dogova.

Upravo sličan kreativan smjer spojio je PTD Hong Kong i 50 A Burgers and Champagne Bar. Chanel Adams bit će ovo prvi posjet Zagrebu gdje će provesti tjedan dana kreirajući novu koktel listu za 50 Burgers te napraviti edukaciju u istom baru. Adams će također biti gost barmen u Tesla New Generation baru 19. rujna te 21. rujna u 50 A Burger and Champagne baru s početkom od 19 sati.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više