Search

Smart Fashion Week Zagreb predstavio kampanju za novu sezonu revija

Smart Fashion Week Zagreb predstavio kampanju za novu sezonu revija

Poznati modni događaj održati će se od 28. do 30. studenog u Hypo Centru


Ove sezone Smart Fashion Week Zagreb održava se pod krovnim sloganom #WhatAreYouFOR gdje "FOR" označava pozitivan stav

"Suradnja s Fashion Weekom Zagreb ima za cilj promicati moderniji i dinamičniji način života. Stoga smo našu suradnju u posljednje vrijeme komunicirali putem teasera, a sve kako bi motivirali ljude da budu sretniji i veseliji, da budu svoji, da se pitaju što mogu učiniti kako bi promijenili svijet." komentirala je Sanja Buterin, voditeljica marketinga & PR-a tvrtke Star Import.

Novo izdanje Fashion Weeka uz novog partnera Star Import donosi pregršt kolekcija za proljeće/ljeto 2015. kvalitetnih domaćih modnih dizajnera te dizajnera s londonskog, pariškog, berlinskog i madridskog tjedna mode.

sfwz

Zaštitno lice ovosezonske kampanje je Petra Frković koja je ove godine proglašena najatraktivnijom Hrvaticom. Kampanju potpisuje osnivačica i kreativna direktorica Suzy Josipović Redžepagić, fotograf Goran Matijašec, make-up Kristina Atletić, kosu Rene Inglese te styling Marina Lacković.

Star Import kao generalni zastupnik Daimler AG vozila s brendovima Smart i Mercedes-Benz na ovogodišnjem Fashion Week Zagrebu predstaviti će, po prvi puta u Hrvatskoj, najinovativnije urbano vozilo - novi Smart. Smart FORTWO i Smart FORFOUR će za ovu priliku dobiti potpuno novi dizajnerski izgled, osmišljen u suradnji s britanskim The Rodnik bendom. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više