Search

Solomun nastupa na najvećem Stereotipu dosad

Solomun nastupa na najvećem Stereotipu dosad

U Laubi

Urednik: A.P.


Image: Press

Uskoro stiže dosad najbolje i najveće izdanje popularnog Stereotipa. Prvi put tijekom tjedna i u noćnim satima, u srijedu, 21. lipnja u 23 h, Stereotip će kročiti u poznatu gradsku galeriju Lauba ruku pod ruku s velikanom svjetske elektroničke scene -Solomunom, koji se vraća u Zagreb 10 godina nakon svog poslijednjeg, ujedno i jedinog nastupa pred zagrebačkom publikom.

Glazbeni projekt zanimljivog koncepta nastavlja iznenađivati i dalje. Uzbudljiv zaokret u terminu događanja i velika glazbena imena predviđaju još jedno spektakularno Stereotip iskustvo i vrhunski clubbing s umjetničkim šarmom. Njegovo šesto izdanje ponovno ujedinjuje velikane sa samog vrha svjetske i domaće scene, a uz domaćine Stereotipa - Felvera i jednog od ponajboljih DJ-a današnjice Dixona, u Laubi će nastupiti i planetarno popularni Solomun.

U svom glazbenom izričaju, oslanjajući se na same temelje house glazbe i rekonstruirajući ih sa svježim i ultramodernim odmakom, Solomun je svojim produkcijama, remiksevima i upečatljivim DJ setovima odigrao značajnu ulogu u redefiniranju europske elektroničke glazbene scene. Njegov munjevit uspon započeo je 2012. godine kad ga je Mixmag Magazine proglasio DJ-em godine, dok je priča o uspjehu s Ibize započela 2013. godine kad je pokrenuta njegova "Solomun+1" rezidencija u Pachi. O popularnosti koju uživa među publikom govori i uspjeh koji je postigao u vodećoj svjetskoj emisiji elektroničke glazbe Boiler Room u kojoj je njegov set iz Tuluma u Meksiku iz 2015. godine, s više od 22 milijuna pregleda, zasjeo na drugo mjesto ljestvice najgledanijih Boiler Room nastupa ikada.

Stereotip svima dobro poznatog dvojca Felvera i Dixona uz Laubu je do sada "osvojio" sve redom vrlo životopisne prostore u Zagrebu, pa su tako u klupske prostore na jedan dan pretvoreni i kino-dvorana Mosor, jedna od najpoznatijih dvorana na ovim područjima - gimnastička dvorana Tucman, veličanstveni prostor Novinarskog doma, a i kultni beogradski Studentski kulturni centar.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio:
entrio.hr/event/stereotip-4127

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više