Search

Srijedu rezervirajte za Mali piknik

Srijedu rezervirajte za Mali piknik

Mjesto radnje: Vranicanijeva


Image: Promo

Predahnite na dekicama uz pogled na grad i osvježite se voćnim i povrtnim koktelima, domaćim vinima, sezonskim voćem i drugim delicijama

Spajajući koncept prirodne i lokalne hrane te jedinstvenog gornjogradskog ambijenta poznata "mobilna tržnica" Mali plac s Tavana stvara jednu sasvim novu ljetnu priču - Mali piknik na Vranicanijevoj. 

Jednom tjedno Vranicanijeva poljana pretvara se u ugodnu oazu za ljetno osvježenje Zagrepčana i turista s primamljivim gastro-sadržajem. Predstavljanje malih lokalnih proizvođača i kušanje "hrane s izvora" dobiva potpuno novu dimenziju te se spaja u opuštenu, samoposlužnu varijantu piknik-druženja. Posjetitelji Malog piknika tako se sada mogu još duže zadržati u istraživanju gornjogradskih kutaka, kao i uživati u zanimljivoj gastro-ponudi u ležernoj atmosferi i starogradskom ambijentu.

Srijedu rezervirajte za Mali piknik (фото 1)
Na Malom pikniku upoznat ćete se s raznolikom gastronomskom ponudom pojedinih regija te zdravim i inovativnim načinima pripreme svježih namirnica, ali i predahnuti na dekicama uz pogled na grad i osvježiti se voćnim i povrtnim koktelima, domaćim vinima, sezonskim voćem, organskim sladoledom i delicijama poput sirovih torti i kozjeg sira, ili pak s nogu prigristi neke od raznovrsnih orašastih plodova.

Srijedu rezervirajte za Mali piknik (фото 2)
U fokusu gastronomske ponude Malog piknika su sezonske namirnice organskog porijekla, uzgojene i proizvedene od lokalnih OPG-ova. Mali piknik održava se na Gornjem gradu do sredine rujna, svake srijede u popodnevnim satima (17 - 21 h). U slučaju lošeg vremena Mali piknik se odgađa, a Mali plac seli u Branimir centar. Događanje organizira Mali plac s Tavana, a podržava Turistička zajednica Grada Zagreba.

Srijedu rezervirajte za Mali piknik (фото 3)

Srijedu rezervirajte za Mali piknik (фото 4)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više