Search

Što vas očekuje na prvom \"Pop up Amsterdamu\"?

Što vas očekuje na prvom "Pop up Amsterdamu"?

18 dana kulturnog i zabavnog programa u Zagrebu


Proljeće mami na putovanja, a zahvaljujući projektu "Pop up Amsterdam" u nizozemsku prijestolnicu Zagrepčani i njihovi gosti moći će nakratko otputovati i bez napuštanja Zagreba

Svi koji vole Amsterdam i njegovu šarolikost, ili bi tek htjeli prvi put vidjeti Veneciju Sjevera, moći će je doživjeti od 8. do 25. travnja u Babbaru u Petrinjskoj 7, u samom centru Zagreba.

Podijeljen je u pet tematskih cjelina:
Utorak je dan za Pop corn cinema. U najpoznatijim nizozemskim filmovima uživat će se uz vrhunsko nizozemsko pivo Amstel Premium Pilsener i besplatne kokice.

Srijeda je izložbeni dan, u sklopu kojeg će biti predstavljene najpoznatije amsterdamske vizure. Posjetitelji će moći doživjeti A'dam, kako ga često zovu, u njegovoj punoj ljepoti kroz izložene znamenitosti.

Četvrtak će u pravom smislu biti "mali petak" jer u amsterdamskoj verziji na Pop up Amsterdam dolaze nesvakidašnji DJ-evi. Poznati hrvatski glumci, plesači i umjetnici uživjet će se u ulogu DJ-a, a kroz program će provući i najbolje od Nizozemske.
Petku se svi vesele jer najavljuje vikend, a ima li što bolje nego ga započeti uz ritmove jazza na JAZZ afterwork druženju. Druženje će od 17 do 20 sati začiniti tri jazz benda, a atmosferu će zagrijavati jedan od najboljih gitarista u regiji, Joe Pandur.

Subotom se spava malo dulje, a energijom za cijeli dan i noć opskrbljuje se na brunch dayu. Od 11 do 16 sati posjetitelji će moći kušati najbolje od nizozemskih zalogaja, uz neizostavni sir, poffertjes, stroopwafel, bitterballen, te nazdraviti, naravno, najboljim amsterdamskim pivom. 

Što vas očekuje na prvom "Pop up Amsterdamu"? (фото 1)
Cjelokupan program "Pop up Amsterdama" začinjen je i malim iznenađenjima. Za sve pivoljupce priprema se posebna "poslastica" – točeno Amstel Premium Pilsener koje će se prvi put moći kušati u Hrvatskoj i regiji. Uz to, za svaka dva kupljena Amstel piva, posjetitelji će treće dobiti gratis.
Nagrađuju se i oni koji misle na okoliš, pa svi koji kao pravi Nizozemci dopedaliraju na "Pop up Amsterdam", dobivaju Amstel pivo od 0,1 l. Ako nizozemski premijer može biciklom na posao, mogu i Pop up Amsterdamci na pivo!

Osim zabave, "Pop up Amsterdam" širi i humanitarnu svijest. Tako će se u cvjećarnici u sklopu Babbara prodavati nizozemski tulipani, koji su poznati i po tome da se već tridesetak godina u ovo vrijeme njih nekoliko desetaka tisuća direktno iz Nizozemske dostavlja i ukrašava Trg svetog Petra u Vatikanu tijekom uskrsne mise. Sav prikupljeni novac ove humanitarne akcije donirat će se Centru za inkluzivne radne aktivnosti koji se zalaže za uključivanje osoba s intelektualnim teškoćama u redovne radne uvjete. Humanitarci široke ruke iznad 50 kuna dobit će i pivo.

Što vas očekuje na prvom "Pop up Amsterdamu"? (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više