Search

Street food delicije i dobra glazba: Gastro Music Festival vraća se na Zrinjevac!

Street food delicije i dobra glazba: Gastro Music Festival vraća se na Zrinjevac!

Tekst: BURO.

Image: Jan Serdar

Iako smo mislili da ćemo se ove sezone morati oprostiti s festivalima, čini se kako smo se prevarili. Naime, upravo je najavljeno novo, četvrto izdanje proljetnog street food festivala Gastro Music by Staropramen koji će se održati u parku Zrinjevac od 19. do 28. lipnja. 

Tople večeri, zabavna druženja nakon posla, ručkovi u parkovima, kokteli, dobra klopa i live koncerti - sve nas to, nakon dugačke Covid-19 pauze, očekuje na Gastro Music festivalu.

Street food delicije i dobra glazba: Gastro Music Festival vraća se na Zrinjevac! (фото 1)

Sada već tradicionalno festival će se održati u najljepšem gradskom parku Zrinjevcu, ali novosti su da će biti u potpunosti u skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, pritom nudeći specifičnu gastronomsku priču i jedan drugačiji doživljaj bogate zagrebačke ponude.

Festival street food delicija, dobrog ritma i ugodne atmosfere razveselit će sve Zagrepčane i sve izvjesnije turiste te tako dati podršku i obol našem potresom oštećenom gradu.

Street food delicije i dobra glazba: Gastro Music Festival vraća se na Zrinjevac! (фото 2)

U gradskoj oazi uređenoj cvijećem, snažnu street food ugostiteljsku ponudu predstavit će bistroi i slastičarnice ikao što su El Toro, Rougemarin, Time, kofer., Amelie, American Dollar bar, Pani, Rakijarnica, Tipsy i Beer bar te prirediti raznovrsne specijalitete s izraženim autorskim pristupom.

Ako želite uživati u vrhunskoj gastronomiji koja će se i ove godine vrlo kreativno sljubiti s muzikom putem raznih tematskih večeri s naglascima na najpopularnije žanrove moderne glazbe poput jazza, popa, soula, housea, reggaetona i najboljih hitova domaće scene u izvedbi poznatih i mladih izvođača, ovaj je festival vaše obavezno lipanjsko odredište.

Street food delicije i dobra glazba: Gastro Music Festival vraća se na Zrinjevac! (фото 3)
više