Search

Strossmayerov trg postaje glavna lokacija za ljubitelje nogometa

Strossmayerov trg postaje glavna lokacija za ljubitelje nogometa

Pratite Svjetsko nogometno prvenstvo u centru Zagreba

BURO.


Sutra kreće retro gourmet - nogometni festival

Nakon popularnog Artikuliranja na Strossmayerovom trgu, ova prava ljetna zagrebačka oaza pretvara se u idealnu lokaciju za sve one koje se pitaju gdje pratiti Svjetsko prvenstvo u nogometu. Naime, sutra, 11. lipnja, počinje pravi retro gourmet - nogometni festival pod imenom Foodballerka koji će trajati do 21. srpnja.

Foodballerka će kroz 40 dana pratiti sve nogometne utakmice, ali s dodatnom vrijednošću, po prvi puta u Hrvatskoj. Utakmice hrvatske reprezentacije moći će se pratiti preko velikog platna, uz vrhunsko ozvučenje, iz naslonjača, fotelja i dekica na travi, a sve ispod zvjezdanog neba. Ostale utakmice moći će se pratiti kraj svake ugostiteljske kućice preko pojedinačnih televizora u intimnoj atmosferi. Uz pokrivenost svih utakmica u ponudi će biti brojni sadržaji i ugostiteljski obrti, a organizatori su se pobrinuli da se za sve generacije nađe nešto zanimljivo i uzbudljivo. Tako će primjerice u sklopu Foodballerke biti i Kids corner.

Artikuliranje

Tu su i Lari & Penati, Spizza, Gablec, Cukeraj, Stara preša, Beer kućica, Pepermint, Rakijarnica, Sherry wine lab, Cocktail bar, Divas bar, Khala lounge bar, Zig-Zag bar te mnogi drugi. 

"Želimo napraviti nešto drugačije u Zagrebu za vrijeme Svjetskog prvenstva. Dosadili su nam bijeli šatori i terase kafića za gledanje tekmi. Smišljali smo što bi za nas bilo idealno mjesto, okruženje za gledanje tekmi, i tako se rodila ideja Foodballerke. Uživanje u nogometu i hrani pod zvjezdanim nebom na prekrasnom zelenom Strossmayerovom trgu je koncept koji objedinjuje različite interese i potrebe. Zbog toga smo osmislili bogat izbor ugostiteljskih objekata za svačiji ukus." izjavio je Roman Pokos, direktor Foodballerke.

Strossmayerov trg postaje glavna lokacija za ljubitelje nogometa (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više