Search

Svibanj posvećen ženama uz MasterCard®

Svibanj posvećen ženama uz MasterCard®

Brojne aktivnosti za dame

Urednik: BURO.


Image: PR

MasterCard je svibanj posvetio svim ženama te dame obradovao posebnim popustima, promocijama, radionicama i predavanjima u shopping centrima City Center one u Zagrebu i Splitu u sklopu velike kampanje We Love Women

Kampanja je trajala četiri tjedna, a brojni su dućani u City Centrima one nudili specijalne popuste za plaćanje MasterCard karticama te bogati zabavno-edukativni sadržaj koji je privukao brojne posjetiteljice. Poslovne žene, mlade djevojke, majke i druge dame mogle su naučiti mnogo o kozmetici, trendovima, zdravoj prehrani i vježbanju, brizi za sebe i svoje mališane, uređenju doma i drugim područjima života kroz razna savjetovanja i prigodne radionice.

Mirjana Mikulec
We Love Women kampanja počela je 2. svibnja, tjednom koji se bavio uređenjem doma, a koji je obilježila poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec koja je savjetovanjem o pametnom uređenju doma pomogla brojnim posjetiteljicama i odgovarala na njihova pitanja. Drugog tjedna kampanje posvećenog mami i djeci, veliku su pozornost izazvale life & business coach Tatjana Divjak te poznata autorica Kristina Ercegović koje su svojim predavanjima ženama željele pomoći u pronalaženju ravnoteže između uloge mame i karijeristice te im pokazati kako balansirati između posla i doma.

Tatjana Divjak

Treći tjedan u City Centeru one privukao je ljubiteljice mode i novih trendova jer je Fashion & Beauty tjedan bio posvećen upravo modi i ljepoti, a tri su sretnice osvojile shopping dan u kojem im je Iva Balaban pomogla odabrati savršene kombinacije.

Karla Kaić i Iva Balaban s dobitnicama

Zadnji tjedan kampanje posvećen fitnessu i zdravlju privukao je poklonice zdravog načina života, a sve one koje su htjele saznati više o pravilnoj prehrani, mogle su to učiniti u Electroluxovoj radionici zdravog kuhanja ili naučiti nove plesne pokrete u plesnoj radionici s Kristinom Đanić te ojačati mišiće uz fitness program s Renatom Lovrinčević-Buljan.

We Love Women
Isplatilo se posjetiti City Centere one tijekom svibnja, iskoristiti vrijeme samo za sebe i uživati u pogodnostima koje je pripremio MasterCard.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više