Search

Swanky priprema nezaboravno ljeto u Zagrebu

Swanky priprema nezaboravno ljeto u Zagrebu

Nova terasa i bar


Image: PR

Poznati design hostel u Zagrebu priprema se za dugo toplo ljeto, a svojim gostima donosi novitete kojima će razveseliti sve one koji vrlo rado zalaze na čuvenu terasu u Swankyju...

Swanky priprema puno noviteta za ljeto uključujući novu terasu koja će biti veća i zelenija nego ona na koju ste navikli. Ono što će razveseliti sve ljubitelje dobre glazbe jest novi program glazbenih večeri i tematskih evenata u kojima će se ovog ljeta moći uživati. A kako je terasa mjesto gdje se može opustiti uz craft pivo i domaću rakiju, tako se priprema i novi izgled Swanky bara.

Swanky priprema nezaboravno ljeto u Zagrebu (фото 1)

"Ovo ljeto Swanky priprema fashion-food i vinyl sajmove, večeri poezije, gledanje projekcija, druženja uz roštilj, glazbene večeri uz DJ-a i live svirku, ali još puno toga", govori Tina koja zajedno sa svojim timom napominje kako će se ovaj novi dio hostela otvoriti idući tjedan, "Samo otvorenje bit će kroz koji tjedan, ali naravno svi će sve na vrijeme saznati!" nadodaje. U svakom slučaju, veselimo se starom mjestu u novom ruhu za dugo toplo ljeto u Zagrebu. 


Related articles

Buro 24/7 Selection

više