Search

Talijanski Barry White stiže u Zagreb

Talijanski Barry White stiže u Zagreb

Mario Biondi u KD Vatroslav Lisinski


Image: PR

Jedan od najmoćnijih soul-jazz vokala današnjice u listopadu dolazi u Zagreb

Iako još nismo posve zakoračili u ljeto, uvijek se postavlja pitanje kako da ono što duže traje. Odgovor na to krajem godine će dati organizatori koncerta Marija Biondija jer će taj nastup sigurno unijeti mnogo šarma i ljetne nesputanosti u zagrebačku jesen. Idealan za slušanje u dvoje ili pak za rasplesanu noć, Mario Biondi izvođač je čiji glas nerijetko zamjenjuju s vokalom Barryja Whitea. Iza njega nije tridesetogodišnja karijera jer je renome stekao u posljednjem desetljeću s bogatom diskografijom i nizom poklonika koji samoinicijativno osnivaju fan klubove diljem svijeta - pa tako i u Hrvatskoj!

Mario Biondi ima izuzetno moćan i prepoznatljiv bas bez kojeg je uspjeh pjesme  "This Is What You Are" gotovo nezamisliv. Na sceni je dominantan i djeluje poput proroka soul-jazza kojeg njegova sofisticirana publika neupitno sluša i slijedi. U Hrvatskoj će izvoditi najpoznatije skladbe iz dosadašnje karijere, ali i promovirati zadnji album "Sun" (Sony/Menart).

Ulaznice po cijeni od 190 do 260 kuna kupite putem www.ulaznice.hr, i na svim prodajnim mjestima istog sustava te na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više