Search

Tko dolazi na FRüHSTüCK?

Tko dolazi na FRüHSTüCK?

Croatian Design Superstore

Urednik: Tina Kovačiček


Image: PR

Ako se ne možete sjetiti kada ste zadnji put fino doručkovali uz dobru glazbu, sutra imate priliku posjetiti prvi Frühstück

U subotu, 17. 10., od 10 do 17 sati u Croatian Design Superstoreu održat će se prvi Frühstück. Jutra su tako neodoljivo privlačna, mirna, ali i prepuna spektakularnih boja. Jutro nudi novi početak, pruža nepovratnu kartu u nova iskustva i nove pobjede. Kako ne voljeti jutro? 

Svoja jutra sebično posvetite sitnim ritualima koji će vam uljepšati dan. Na prvom mjestu Frühstückovaca uvijek će se naći doručak, konzumiran uz najmekšu jutarnju glazbu. Kava? Naravno! Ali tek nakon. Njihove sitne rituale ponovno su odlučili podijeliti sa svima pa vas ove subote pozivaju da svratite do Croatian Design Superstorea na porciju fine jutarnje glazbe i najukusnijeg hangover doručka u gradu. 

Tko dolazi na FRüHSTüCK? (фото 1)

Tko dolazi na FRüHSTüCK? (фото 2)

Tko dolazi na FRüHSTüCK? (фото 3)

Osim nastupa Frühstück rezident DJ-eva Mića, Oberön & phillipe svirat će i gost domaćin Denis Beifuss, a osim dobre glazbe na meniju ćete pronaći pitu od jabuka, nekoliko vrsta smoothieja, granolu, muffine i zlevanku. Sve to uz savršenu šalicu kave ili čaja koji su posebni saveznici jutra. Vidimo se sutra u Croatian Design Superstoreu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više