Search

Tko je sve stigao na predstavljanje novih linija naočala u splitskom Ghetaldusu?

Tko je sve stigao na predstavljanje novih linija naočala u splitskom Ghetaldusu?

Okupili se brojni poznati

Tekst: Promo


Image: PR

Nakon zagrebačke promocije, ovog vikenda su i u Splitu u Ghetaldus optici na Voćnom trgu, predstavljene linije sunčanih naočala grupacije SAFILO za sezonu proljeće/ljeto 2017 s posebnim naglaskom na linije kuća Christian Dior i Elie Saab

Ljubitelji kolekcija Christian Dior i Elie Saab, poput Sonje i Silvije Dvornik, Anamarije Asanović, Mirele Meić, Barbare Kurtović, Horvata Čagalja, Ivane Šarić, Domenike Djuvele, Maje Batarello i mnogih drugih mogli su uživati u novitetima koje je za ovo ljeto predstavila Ghetaldus optika. 

Ovosezonska linija sunčanih naočala Christian Dior koristi futurizam kao inspiraciju, te se kolekcije odlikuju novim tehnologijama obrade naočalnih leća. Brend hrabro koristi nove materijale, šarena stakla, te efekt hologramskih i reflektirajućih leća koje savršeno reflektiraju i lome svjetlost, za sjajan i blještavi izgled. Elie Saab sa svojom mini kolekcijom sunčanih naočala očarava svojim romantičnim izričajem i luksuznom izradom koja je svojstvena ovom libanonskom dizajneru. Kolekcije su inspirirane 70-im godinama, evociraju sofisticiranost i eleganciju, a svi modeli naočala su premazani platinastim ili zlatnim slojem, te imaju vrhunske ZEISS naočalne leće. 

Linije sunčanih naočala Christian Dior i Elie Saab za sezonu proljeće/ljeto 2017, ekskluzivno se mogu pronaći u Ghetaldus optikama - Ban Centar Zagreb i Voćni trg Split.

Barbara Kurtović i Sonja Dvornik

Horvat Čagalj

Domenika Djuvela

Maja Batarello

Anamarija Asanović

Ivana Šarić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više