Traži

Tko jednom dođe na Pannonian Challenge, ovom osječkom festivalu ekstremnih sportova vraća se svake godine

Tko jednom dođe na Pannonian Challenge, ovom osječkom festivalu ekstremnih sportova vraća se svake godine

Festival koji izaziva adrenalinsku ovisnost

Tekst: L.M.F.


Fotografija: PR

Najuzbudljiviji i svjetski poznati festival urbanih sportova, Pannonian Challenge, svoja će vrata ponovno otvoriti u Osijeku 30. svibnja i trajat će sve do 2. lipnja...

Ljubitelji ekstremno dobre zabave tri dana će moći uživati u vratolomijama vrhunskih BMX, role i skate sportaša. Natjecanje će ponovno okupiti ponajbolje svjetske sportaše u ove tri kategorije ekstremnih sportova. 

Osječki skate park, ujedno i najbolje opremljen skate park u jugoistočnoj Europi, ugostit će preko 300 vrhunskih sportaša koji će se natjecati za bogati nagradni fond. Posebna zanimljivost je i to što su BMX i skate kao sportovi uvršteni na listu natjecateljskih sportova za predstojeće ljetne Olimpijske igre 2020. u Tokiju. 

Tko jednom dođe na Pannonian Challenge, ovom osječkom festivalu ekstremnih sportova vraća se svake godine (фото 1)

Uz svjetski poznata imena iz svijeta ekstremnih sportova Pannonian Challenge nudi i odličan glazbeni program. Ove godine na Pannonian Challenge pozornici nastupaju Psihomodo Pop, Urban & 4, Brkovi i brojni drugi izvođači koji će osigurati odličnu zabavu i ludu atmosferu nakon uzbudljivih natjecanja i vratolomija.

"Godinama sudjelujem u ovom festivalu i svakako mogu reći da Osijek na tri dana postaje svjetski centar lude i ekstremne zabave. Iz godine u godinu broj posjetitelja sve više raste što nimalo ne čudi jer Pannonian Challenge nudi mnoštvo zabavnog sadržaja i mami osmjehe na mnoga lica. Svakako preporučujem svima da posjete ovaj događaj i Osijek, pogotovo onima koji su spremni za ludu i nezaboravnu zabavu do kasnih večernjih sati" – izjavio je Mario Petreković, zaštitno lice festivala.

Tko jednom dođe na Pannonian Challenge, ovom osječkom festivalu ekstremnih sportova vraća se svake godine (фото 2)

Od ove godine ambasadorica ovog velikog projekta je Alexandra Milinković, voditeljica na radiju Enter Zagreb. "Moram priznati da mi je ogromno zadovoljstvo sudjelovati na ovakvom festivalu, punom odlične atmosfere i zabave. Do sada sam čula samo riječi hvale, a ove godine u to se mogu uvjeriti i sama. Adrenalin, zabava i vrhunska glazbena podloga vjerujem da će ovaj projekt podići na zavidnu razinu koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Svakako se veselim što će Osijek ugostiti i buduće Olimpijce, nove mlade nade koje će dokazati da su ekstremni sportovi itekako puni zahtjeva te da iza njih stoji puno rada, truda i padova." – istaknula je Alexandra. 

Ulaz na sportski dio i natjecanja Pannonian Challenge je potpuno besplatan, dok je ulaz na glazbeni dio 20kn.

Sve informacije vezane uz nadolazeći Pannonian Challenge pratite na službenoj stranici festivala.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više