Search

Što nas očekuje na Adventu na Strossu?

Što nas očekuje na Adventu na Strossu?

Od subote 26.11.

Urednik: A.P.


Image: PR

Na zagrebačkom Gornjem gradu na Strossmayerovom šetalištu u subotu, 26.11. počinje Advent na Strossu, a manifestacija će do 8.1. ponuditi 15-tak koncerata, svakodnevne nastupe DJ-a, radionice za djecu i još mnogo toga...

Na jednom od najromantičnijih dijelova Gornjeg grada posjetitelje će dočekati tri grijane kupole uređene kao građanski saloni, 6 kućica s raznolikom gastro ponudom, jedna suvenirnica i drvena kućica sa zatvorenom i grijanom terasom. U gastro ponudi naći će se zanimljiva jela poput viške pogače, mesa s roštilja, kao i ukusnih kobasica i neizostavnih fritula i palačinki.

Program je kreiran za sve uzraste pa će za najmlađe subotama i nedjeljama od 11:00 - 13:00 i 17:00 - 19:00 sati biti organizirane različite radionice za djecu od 5 - 14 godina: Izrada božićnog nakita, Dramska i Zborić. Radionice su besplatne i vodi ih Kristijan Ugrina, a svi polaznici radionica će 23. 12. dobiti diplome i na pozornici Adventa na Strossu održati završne priredbe.

Posjetitelje koje više interesira večernji provod na Strossu će se svakoga dana moći zabavljati uz "kućne" DJ-e, ali i poznate glazbenike koji se ovoga puta nalaze u ulozi DJ-a. Advent na Strossu otvorit će u subotu, 26. 11. s početkom u 20:00 sati Robert Mareković - DJ Marek. Na popisu poznatih DJ-a nalaze se još Remi iz Elementala i svestrani Mario Kovač.

Uz svakodnevne nastupe DJ-a i emitiranje probrane glazbe koja će ispunjavati cijeli prostor Adventa na Strossu na programu se nalazi i 15-tak koncerata, a posebno se ističu najavljeni nastupi grupe Pavel, Cinkuša, Gelato Sisters, B And The Bops, Mangroove...

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više