Search

Što sve donosi prvo izdanje Pop Up Summer Gardena?

Što sve donosi prvo izdanje Pop Up Summer Gardena?

Na Ljetnoj pozornici Tuškanac


Image: PR

Ovog četvrtka, 15. lipnja od 18 sati na Ljetnoj pozornici Tuškanac, udaljenoj svega nekoliko minuta od samog centra Zagreba, započinje prvo izdanje Pop Up Summer Gardena!

Okružje magične šume Tuškanac, zelenilo, vedro nebo i ponešto intimnija atmosfera čine ovu lokaciju jednom od najatraktivnijih, a dugo toplo zagrebačko ljeto postaje još šarmantnije i bogatije za pregršt novih sadržaja.

Pop Up Summer Gardenom započinje period ljetnih filmskih festivala na noćnom zraku, neopterećenih druženja uz čašicu razgovora i ljetnih pića, uživanja u nastupima brojnih domaćih i stranih DJ-a te akustičnih bendova. Sam izgled prostora oslikan "Lapo Lapo" ekipom, cvjetne instalacije "Studija Botanike" te brojni prateći sadržaji poput dječjih igraonica i kreativnih radionica u organizaciji "Centra za kulturu i film August Cesarec", tek su dio ponude kojoj će teško odolijevati Zagrepčani i gosti grada!

Što sve donosi prvo izdanje Pop Up Summer Gardena? (фото 1)

Sezona filmskih festivala kreće 16. lipnja s "Danima hrvatskog filma" koji traju sve do 20. lipnja, a nakon toga će ljubitelji fantastike i srodnih žanrova moći uživati u najavnom vikendu sedmog "Fantastic Zagreb Film Festivala", koji će se održati od 29. lipnja do 09. srpnja. "Revija europskog filma", "Zagreb Film Festival", "Pula u Zagrebu" te jedan sasvim novi filmski festival samo su dio sadržaja u kojem ćete moći uživati ovog zagrebačkog ljeta.

Na samom otvorenju sjajnu glazbu vrtjet će tri DJ-a: DJ Flaneur, Apollo Eighteen i Halaus, a fina klopa i hladno piće u ugodnom šumskom ambijentu svakom će pružiti potrebnu dozu ljetnog rashlađenja i zabave. Bijeg iz gradske vreve u čarobnu urbanu i pomalo jungle oazu Pop Up Summer Gardena bit će moguć sve do 15. rujna, stoga je nikako nemojte zaobići!

Detalje otvaranja, program i sva aktualna događanja možete doznati i pratiti na službenoj FB stranici Pop Up Summer Gardena.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više