Search

Tražite ideju za vikend izlazak? Mi se veselimo redovito rasprodanom klupskom festivalu u Tvornici Kulture

Tražite ideju za vikend izlazak? Mi se veselimo redovito rasprodanom klupskom festivalu u Tvornici Kulture

Domaća hip hop krema na jednom mjestu

Tekst: BURO.

Image: Promo

Jeste li spremni za Rap spektakl "Drito iz Tvornice" ovog vikenda? Tvornica je već dobro poznato mjesto za odlične partije u Zagrebu, a ovog te petka i subote očekuje prava poslastica koju ti donosi BUZZ! Kako je BUZZ utočište mnogih ljubitelja lifestyle asortimana i underground scene, "Drito iz Tvornice" je event koji će spojiti sve u jedan party epskih razmjera! Drito iz Tvornice opet je pokazao svoju veličinu kada je tri tjedna prije službenog početka ponovno rasprodao festivalske karte.

Vojko V, Tram 11, Nered & Stoka, Z++, Bad Copy, High 5, Mimi Mercedez i mnoga druga najveća regionalna imena Rap scene zapalit će Tvornicu, no ovo nije samo "one hit wonder" jer ti BUZZ po prvi puta donosi i evente ovakve vrste koji će uzdrmati i Riječku Rap scenu. "Drito iz Pogona" u veljači i još jedan event u svibnju na tajnoj lokaciji već su u odmakloj fazi priprema, pa ako niste uspjeli ugrabiti karte za event ovog vikenda, imati ćete prilike partijati uz BUZZ i u Rijeci.

Tražite ideju za vikend izlazak? Mi se veselimo redovito rasprodanom klupskom festivalu u Tvornici Kulture (фото 1)

Zanimljivost koju Drito ove godine unosi su  i "Drito na Oskare" gdje će publika birati najbolje izvođače, a samim glasanjem možete ugrabiti i nove tenisice iz BUZZ-a.

više