Traži

Tri Büro 24/7 prijedloga za ovaj vikend

Tri Büro 24/7 prijedloga za ovaj vikend

Koncert, izložba i Mali plac

Urednik: Tina Kovačiček


Fotografija: PR

Advent na Europskom trgu nastavlja donositi raznoliki sadržaj, a posjetitelje već ovog vikenda očekuje bogat program. Mi smo odabrali tri događaja gdje ćete nas vjerojatno sresti uputite li se na zagrebački Europski trg...

Mali Plac

U subotu i nedjelju od 11 do 16 sati Advent na Europskom trgu ugostit će tržnicu lokalne organske hrane Mali plac na Tavanu koja okuplja male proizvođače. Ovom prilikom moći će se kušati i kupiti agrumi iz Dalmacije, sezonsko voće i povrće iz Slavonije, med i prirodni sokovi, domaći ghee maslac, čajevi, namazi, umaci, zimnica i ostale delicije te prirodna kozmetika.

Koncert Queen of Sabe

Queen of Sabe

Nedjelja donosi dvostruku zabavu, a za nju su zaduženi Queen of Sabe (Sabina Herman), jedna od predvodnica novog vala hrvatskih kantautorica, te Rolin Humes, pop/rock/blues kvartet poznat po energičnim i temperamentnim nastupima. Koncert počinje u 20:30 i bit će odličan glazbeni izbor za nedjelju navečer.

Izložba 10 štafelaja nedjeljom

Treća izložba u nizu iz serije 10 štafelaja nedjeljom organizira se, u suradnji s Boonikom, i ove nedjelje, 13. prosinca, od 13 do 14 sati, a njome se predstavlja jedno od najzanimljivijih imena nove hrvatske umjetničke scene – Melinda Šefčić. Poznata je po svojim kolorističkim i psihodeličnim crtežima i maskama, a iznimno je aktivna i na street art sceni. Iza nje je veliki broj izložaba, samostalnih i grupnih, te gostovanja na umjetničkim rezidencijama i intervencijama u inozemstvu. Melinda je i autorica, organizatorica i pokretač velikog umjetničkog inkluzivnog projekta C.R.T.A. Trenutno je na doktorskom studiju slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više