Traži

Tri dana odličnog programa u zagrebačkoj Ulici Pavla Hatza

Tri dana odličnog programa u zagrebačkoj Ulici Pavla Hatza

"Od petka do nedjelje"


Ovog petka, 11. rujna zagrebački Klub. u Hatzovoj započinje svoju treću sezonu programom "Od petka do nedjelje" u koji su uklopili trodnevne DJ partyje, graffiti jam, koncerte i kvizove

Događanja će osim samog Klub.-a obuhvatiti cijelo dvorište Subkulturunog centra čineći jedno od posljednjih ljetnih višednevnih tuluma u gradu. Osim brojnih koncerata ove jeseni novitet Klub.-a je i radno vrijeme do 5 ujutro. Petak započinje glazbenim programom Buchqrish w. DJ Hlad (Take Me Out) na koji je ulaz besplatan. Drugi dan (subota) otvaranja starta već od 11:00 u dvorištu uz graffitere i Blaw Blaw kolektiv, a navečer se seli u Klub uz besplatan koncert i melodic punk rock uspješnice.

Zidovi u dvorištu Beertije u novoj sezoni će biti šareniji i veseliji, a artisti zaduženi za njihov novi look su: Chez, Caser, Modul, Royal, Bare, Casino, Nikone &Thorn. Da atmosfera bude na nivou zaduženi su Blaw Blaw kolektiv i njihov program Goldie, ovog puta u nešto mekšoj, chill verziji. Njihovo službeno klupsko predstavljanje dogodit će se 18. rujna u Klubu. dakako.
Početak je u 11:00, a ulaz besplatan.

Tri dana odličnog programa u zagrebačkoj Ulici Pavla Hatza (фото 1)

Navečer vas očekuje koncert benda Wish Upon A Star - melodic punk rock skupine iz Atene. Momci su odradili četiri europske turneje, a u Klubu će predstaviti svoj treći album. Kao predgrupa nastupaju punk rockeri Bandage s istim prebivalištem, Atena. Bend je nastao 2010. godine, a uzore i inspiraciju pronalaze u brzim i melodičnim ritmovima 90-ih. Nakon nastupa bendova do sitnih publiku će držati u zraku DJ Volchok. Početak je u 21:00, a ulaz besplatan. Nedjelju rezervirajte za kviz. Prvo izdanje kviza na otvorenom režira ekipa "Tvornice kvizova", a prijaviti se može na mail quiz@yem.hr do nedjelje. Početak je u 19:00, ulaz besplatan.

Tri dana odličnog programa u zagrebačkoj Ulici Pavla Hatza (фото 2)

Za sam kraj uživat ćete u koncertu The Magic Castles & Lolacoaster. Ravno s izuzetno jake etikete u vlasništvu Antona Newcomba, The Magic Castles po prvi puta stiže Europi isporučiti svoju dozu psihodelije. Inspirirani sastavima poput Spacemen 3, Velvet Underground i Brian Jonestown Massacre, donose kaleidoskop sanjive atmosfere potpomognute laganim riffovima i klavijaturama, uz hvalospjeve kritike koja više baš i nije naklonjena svima u ovom žanru, ako se uzme u obzir koliko bendova trenutno "nosi" neo-psihodelični rock. U Zagrebu će promovirati aktualni album "Sky Sounds", četvrti u njihovoj diskografiji.

Tri dana odličnog programa u zagrebačkoj Ulici Pavla Hatza (фото 3)
Društvo kao predgrupa će im praviti zagrebački Lolacoaster koji iza sebe imaju jedan, ali vrijedan nastup u Zagrebu. Predvođeni misterioznom Julijom, stvaraju mračan i misteriozan rock inspiriran noir-filmovima i fiktivnom femme-fatale junakinjom Lolom. Ritam sekciju predvodi Nikola Švenda, inače bubnjar popularnih Mokrih Gljiva. Koncert počinje u 21:00, ulaznice u pretprodaji su 25 kn, a na dan koncerta 35 kn.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor