Search

U Hrvatsku stiže novi high street brend

U Hrvatsku stiže novi high street brend

Reserved na jesen osvaja naše tržište

Urednik: BURO.


Image: Reserved

Nakon lansiranja kolekcije jesen/zima na ekskluzivnom partyju, ovaj internacionalno poznati modni brend najavljuje dolazak u Hrvatsku; Georgia May Jagger zaštitno lice nove kampanje

Poznati internacionalni fashion brand RESERVED najavio je otvaranje svoje trgovine u Hrvatskoj krajem 10. mjeseca ove godine!  Ovaj popularnibrand i jedan od najvećih lanaca modnih dućana u Europi već je pronašao put do brojnih ljubiteljica mode. RESERVED je poznat po različitim, cjenovno dostupnim, kolekcijama za žene, muškarce i djecu, a prisutan je u 11 zemalja s više od 500 dućana. Svježi trendovi i klasični komadi; snažni detalji ili jednostavne forme - RESERVED nudi sve što je potrebno za kreiranje vlastitog, jedinstvenog stila.

Reserved

Koliko je RESERVED popularan i prepoznat kao vrhunski brend diljem Europe govori i činjenica da su neki od najtraženijih modela današnjice bile zaštitna lica njihovih kampanja uključujući mega-popularnu Caru Delevingne, Freju Beha Erichsen, Juliju Stegner te Sashu Pivovarovu. Na kampanji za proljeće/ljeto 2014 našla se Frida Gustavsson dok je lice za jesen/zimu poznata manekenka Georgia May Jagger. Fotografiranje za potrebe ove kampanje održalo se u Londonu, a Georgia je nosila top komade iz nove RESERVED kolekcije naglašavajući ženstvenost, jednostavnu eleganciju i senzualnost ovog brenda.

Reserved

Nedavno održan veliki VIP party bio je samo mali uvid u novu kolekciju, a Varšava se pretvorila u pravu modnu oazu na najekskluzivnijem eventu sezone koji su posjetile brojne fashionistice, TV lica i svjetski poznate manekenke, među kojima i top model Monika Jac Jagaciak. Sljedeći party očekuje se u srpnju u Njemačkoj gdje će RESERVED otvoriti svoja vrata, uz najbolje DJ-e i performanse uživo te Georgiju May Jagger koja će osobno predstaviti kolekciju jesen/zima 2014.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više