Search

U Splitu otvorena prva monobrend trgovina talijanskog brenda Imperial u Hrvatskoj

U Splitu otvorena prva monobrend trgovina talijanskog brenda Imperial u Hrvatskoj

Evo tko je sve stigao na otvorenje

Tekst: Promo


Image: PR

U Splitu je otvorena prva monobrend trgovina talijanskog brenda Imperial u Hrvatskoj, a evo tko je sve stigao na otvorenje

U Splitu je prije dva dana otvorena prva monobrend trgovina talijanske modne marke Imperial u Hrvatskoj dok se iduća već sredinom ovog mjeseca otvara u Dubrovniku. Među splitskim ljepoticama koje su među prvima posjetile trgovinu, bile su Marijana Batinić, Nives Ivanković, Gabrijela Budimir, Anamarija Asanović i Kristina Đanić te zaštitno lice brenda Žana Jurišić.

Brend Imperial inače je poznat po trendovskim odjevnim komadima osnovan je 1978. godine s idejom širenja vlastitog stila i razvijanja procesa proizvodnje koji je danas identificiran kao fast fashion. Odlike branda su moderni i funkcionalni dizajn koji iz sezone u sezonu eksperimentira raznim stilovima. Imperial voli kršiti pravila te biti originalan i revolucionaran u svakoj kolekciji. Nova sezona inspiraciju pronalazi u grunge estetici 90-ih usklađujući iluzorne kontraste - pastelne nijanse na teškim komadima odjeće, lakoću tila i funkcionalnost trapera, cvjetne printeve na glamuroznim rokerskim komadima. Brend Imperial tako spaja nespojivo i namijenjenim je onima nemirnog i kreativnog duha. U nastavku pogledajte tko je sve stigao na otvorenje trgovine te otkrijte neke od komada iz aktualne kolekcije, a Imperial pratite na Facebooku i Instagramu.

Silvia Dvornik i Anamarija Asanović

Žana Jurišić

Marijana Batinić

Anamarija Asanović

Silvia Dvornik

Tamara Grgić Erdeljac i Nives Ivanković

Gabrijela Budimir

Žana Jurišić, Silvia Dvornik i Gabrijela Budimir

Kristina Đanić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više